Folkebørs etter Liverpools tap i BournemouthLeserne tar i bruk hele skalaen etter det pinlige tapet

Leserne er langt strengere enn spillerbørsen etter lørdagens svake kamp.

Snakk om å komme ned igjen på jorda etter en vanvittig opptur. Liverpool slo erkerival Manchester United 7-0, og skulle møte et lag de hadde slått 9-0 tidligere i sesongen, som før denne runden var tabelljumbo. Likevel tapte de røde, og til tross for 20 veldig lovende minutter, så var dette ikke en prestasjon som gjenspeilte at laget er i en desperat kamp for topp fire.

Liverpool.no ga Alisson Becker bestemannsprisen og karakteren 7. Han ble også folkets beste, men karakteren er mer beskjeden med 5,92 fra leserne.

Mohamed Salah hadde to målgivende og to scoringer forrige helg, men misbrukte her den store sjansen han fikk fra straffemerket. Liverpool.no ga ham lavest karakter med 4, noe leserne mente var altfor høyt. 2,07 på folkebørsen må være noe av det laveste noen gang registrert, og spesielt på en spiller som ham.

Det var likevel ikke det største spriket på spillerne. Det kom på Stefan Bajcetic, som fikk godkjent og 6 på spillerbørsen, men bare 3,5 av leserne. En differanse på hele 2,5 karakterer. For det største spriket ellers kom på Jürgen Klopp. Han gjorde 10 endringer på laget som hadde vunnet 7-0 helgen før, og Jordan Henderson ble satt på benken på grunn av forkjølelse. 6 på spillerbørsen og 2,75 på folkebørsen vitner om at manageren kanskje slapp litt billig unna.

Alisson Becker

Folkebørsen 5,92 (1429 stemmer) Folkets beste
Liverpool.nos vurdering 7 Liverpools beste

Er våken og kommer og raskt ut for å gjøre vinkelen vanskelig da Ouattara kom alene. Er også trygg og god ellers og kan ikke klandres for 1-0-målet.

Trent Alexander-Arnold

Folkebørsen 2,88 (1484 stemmer)
Liverpool.nos vurdering 4

En veldig merkelig kamp av scouseren. Starter så bra, med en glimrende corner som Virgil header og reddes på streken, og er god i kombinasjonsspillet. Så kommer det en halvveis klarering, halvveis pasning, som fører til Bournemouth første sjanse, og derfra og ut virker han utrygg. Det var som at mye av selvtilliten forsvant. Tas av banen etter 66 minutter.

Virgil van Dijk

Folkebørsen 3,16 (1488 stemmer)
Liverpool.nos vurdering 5

Leder ut Liverpool som kaptein, men er mye mer involvert negativt enn han skulle ønske. Bør så definitivt score to mål i førsteomgangen – og defensivt sliter han veldig med de fysisk tøffe Bournemouth-spillerne. Får løpt opp og stoppet noen farligheter, men dette var ikke på det nivået vi er vant med.

Ibrahima Konaté

Folkebørsen 3,83 (1477 stemmer)
Liverpool.nos vurdering 5

Må dekke mye rom og gjøre mye jobb bak van Dijk i dag. Kaster seg inn i duellene og har ikke helt hell med dommeren, Var lenge den tryggeste av stopperne i dag, men også han er langt unna sitt bestenivå, og mot slutten var det Konaté som så mest usikker ut.

Andy Robertson

Folkebørsen 3,85 (1459 stemmer)
Liverpool.nos vurdering 5

Bursdagsbarnet var nær ved å gi Liverpool ledelsen etter en strålende Virgil-pasning. Avslutningen var også god, men Neto var nede og reddet. Bournemouths scoring kommer fra hans side, og han kunne gjort en bedre jobb mot Ouattara.

Harvey Elliott

Folkebørsen 2,98 (1463 stemmer)
Liverpool.nos vurdering 5

Ser ut til å være full av selvtillit de første 20 minuttene, men når Liverpool gir fra seg initiativet er også Elliott av de svakeste. Får det tøft i duellene med veldig fysisk tøffe midtbanespillere, og klarer ikke å være så skapende som vi gjerne skulle se ham være igjen etter søndag. Tas av til pause.

Fabinho

Folkebørsen 3,51 (1462 stemmer)
Liverpool.nos vurdering 6

Får mye å gjøre på den sentrale midtbanen i dag, og det fungerer sånn halvveis. Er ikke Liverpools svakeste, men en skulle gjerne sett at en veteran som ham tok mer tak i det når baklengsmålet kom og selvtilliten så ut til å forsvinne. Tas av banen etter 66 minutter.

Stefan Bajcetic

Folkebørsen 3,5 (1470 stemmer)
Liverpool.nos vurdering 6

18-åringen kommer greit fra det i duellene med veldig fysisk sterke midtbanespillere. Har en litt annen type rolle enn da han først kom inn på laget. Tas av banen etter 87.

Mohamed Salah

Folkebørsen 2,07 (1510 stemmer)
Liverpool.nos vurdering 4

Dette har vært en bane der han har scoret fem mål på tre kamper før dagens kamp, men i dag var han veldig lite involvert. Når Liverpool endelig får straffe, for første gang siden april i fjor, så setter han den langt til side for mål... En veldig skuffende kamp fra mannen det har handlet så mye om denne uken.

Cody Gakpo

Folkebørsen 3,12 (1453 stemmer)
Liverpool.nos vurdering 5

Får ballen i nettet tidlig, men var litt utålmodig og inne for tidlig, så offsiden er det ingenting å si på. Er av dem som starter veldig positivt, for så å forsvinne mer og mer utover. Den mest involverte og beste av de tre angriperne som startet, uten at det sier så mye... Kommer til en avslutning helt på slutten, men også den går over mål.

Darwin Nunez

Folkebørsen 2,97 (1453 stemmer)
Liverpool.nos vurdering 4

Darwin vil alltid mye, og innsats og en som prøver vil du alltid få, men i dag var det veldig lite som fungerte. Kan ikke klage for mye på at han er av de tre som tas av banen etter 66 minutter.

Diogo Jota

Folkebørsen 3,78 (1448 stemmer)
Liverpool.nos vurdering 6

Kommer inn for Harvey Elliott til pause. Går rett i angrep og sender i vei en god avslutning som Neto må ut i full strekk på. Er den som header da Smith blokkerer med armen og de røde får straffespark.

James Milner

Kommer inn for Trent Alexander-Arnold etter 66 minutter, og slår med en gang det innlegget som fører til straffesparket

Roberto Firmino

Kommer inn for Darwin Nunez når Liverpool desperat trenger mål. Klarer ikke å involvere seg skikkelig mot et veldig dyptliggende hjemmelag.

Jordan Henderson

Erstatter Fabinho de siste 23 minuttene og overtar kapteinsbindet.

Fabio Carvalho

Kommer inn de siste tre minuttene når Liverpool er desperate etter en utligning.

Jürgen Klopp

Folkebørsen 2,75 (1079 stemmer) Største sprik
Liverpool.nos vurdering 6

Det var ikke så mye å si på laguttaket – der en forkjølet Henderson ble erstattet av Bajcetic. Det så også så lovende ut fra start, før laget falt tilbake på gamle synder. Bytter ut Elliott til pause for å få mer trykk, og gjør et trippelbytte etter 66 minutter. Carvalho helt på tampen blir det siste desperate forsøket. En veldig, veldig skuffende kamp, men det er vanskelig å si hva mer manageren kunne gjort med uttak og bytter.