United-stopperen må gjennom en fitness-test før kampen på Anfield

Harry Maguire og Victor Lindelöf er på standby for å spille fra start på Anfield.

Daily Mail melder at Manchester United-stopper Raphael Varane må gjennom en fitness-test foran søndagens kamp mot Liverpool på Anfield. Varane og Lisandro Martinez er Erik ten Hags foretrukne stopperduo, men dersom franskmannen ikke er i stand til å spille betyr det at enten Harry Maguire eller Victor Lindelöf blir Martinez sin stoppermakker på Anfield.

Varane skal ha klaget over smerter i den ene leggen de siste dagene, og vil testes etter frokost i morgen, melder Daily Mail.

United-ledelsen håper at midstopperen skal kunne fortsette sitt partnerskap med Martinez i Uniteds midtforsvar, men det er det altså ikke helt sikkert at 29-åringen klarer.

Ble hvilt i FA-cupen

Da United slo West Ham ut av FA-cupen onsdag kveld var det Maguire og Lindelöf som spilte stoppere, mens de to faste midtstopperne ble hvilt. Martinez kom inn for Lindelöf etter 58 minutter, mens Varane erstattet Garnacho tre minutter på overtid.

Maguire og Lindelöf har begge startet bare fem ligakamper denne sesongen.

Det er Varane og Martinez som har vært det defensive fundamentet i Uniteds gode sesong, og det var også de som spilte sammen i midtforsvaret da United slo Newcastle i ligacupfinalen forrige helg.

Liverpool - Manchester United spilles søndag kl. 17.30, og vises på V Sport PL og Viaplay.