Utvider listen over transfermål på grunn av usikkerheten rundt klubben

Liverpool FC er tydelig usikre på om de får tak i sine fremste transfermål dersom det ikke blir Champions League-spill neste sesong.

Det er Paul Gorst i Liverpool Echo som rapporterer at Liverpool-ledelsen har utvidet listen med potensielle signeringer til sommeren, på grunn av usikkerheten rundt klubben for øyeblikket.

Jürgen Klopps mannskap kjemper desperat for å komme inn blant topp fire, som gir spill i Champions League neste sesong. Det vil gjøre det langt enklere for Anfield-klubben å få tak i de spillerne som de har øverst på ønskelisten dersom de kommer blant de fire beste i Premier League. De har tolv kamper på seg til å klatre to plasser på tabellen. 

Det å styrke midtbanen har førsteprioritet for sportsdirektør Julian Ward før han forlater klubben etter ti års tjeneste. Jude Bellingham er fortsatt klubbens fremste transfermål, og interessen i Wolverhamptons Matheus Nunes er også genuin. Men i tillegg til dette melder Gorst at klubbens rekrutteringsavdeling har identifisert et ukjent antall andre potensielle transfermål som de vil forsøke å lokke til AXA Training Centre i løpet av sommeren. Dette ifølge Gorst for å ha flere alternativer, da det råder usikkerhet rundt hvor stort transferbudsjettet blir.

GENUIN INTERESSE: Wolves-spilleren Matheus Nunes er ønsket på Anfield.

GENUIN INTERESSE: Wolves-spilleren Matheus Nunes er ønsket på Anfield.

En markant kursendring

Gorst slår fast at dette er en markant kursendring for en klubb som har pleid å kutte ned listen over transfermål til bare en håndfull de siste årene.

Echo-journalisten nevner at Liverpool i 2020 hadde to andre spillere på listen, i Ismaila Sarra og Jonathan David, da de gikk for Diogo Jota. Da Kostas Tsimikas ble hentet inn var alternativene Sergi Reguillon, Lloyd Kelly og Jamal Lewis.

Gorst skriver at ønskelisten med midtbanespillere er lenger enn vanlig på dette stadiet, foran det som blir en svært viktig sommer for de røde. Han forventer at de røde blir linket til en rekke nye midtbanespillere de kommende ukene som en følge av dette.