Assistentdommeren har snakket for første gang etter hendelsen

Constantine Hatzidakis har sagt sine første ord til pressen etter at han tilsynelatende satte albuen i halsregionen til Andy Robertson.

Assistentdommeren som blir etterforsket av det engelske fotballforbundet over påstander om at han satte albuen i halsregionen til Andy Robertson sier han avventer hva fotballforbundet kommer frem til.

PGMOL har gjort det klart at Hatzidakis ikke vil få dømme en eneste kamp på noe nivå så lenge etterforskningen pågår. 

– Det som skjer, det skjer. Det er ikke noe mer jeg kan si for øyeblikket. Jeg kan ikke snakke om det som skjedde, siteres assistentdommeren fra sør-London av Daily Mail.

Hatzidakis satte tilsynelatende albuen med vilje i halsregionen til Andy Robertson da skotten gikk for å klage på linjemannens innsats i første omgang mot Arsenal, etter at dommer Paul Tierney hadde blåst til pause på Anfield. Antagelig var det at Hatzidakis gikk på limpinnen da Gabriel Jesus filmet seg til et frispark nede ved hjørneflagget i første omgang som irriterte skotten, slik at han tok turen bort til assistentdommeren.

Liverpools venstreback, som ifølge Sky Sports var i harnisk på vei inn i garderoben, fikk et gult kort av dommer Tierney etter hendelsen med assistentdommeren. 

Spillerne skal forklare seg

Jürgen Klopp sa på sin pressekonferanse at han ikke hadde sett hendelsen og dermed ikke ville kommentere det, men at han var blitt fortalt at bildene taler for seg.

Fotballforbundet har ifølge David Lynch i Football Insider vært i kontakt med Liverpool angående saken.

Situasjonen førte til sinne både på og utenfor banen. Hvordan det var da spillerne gikk i garderoben til pause kunne vi se på TV-bildene, men ifølge journalisten som også skriver en spalte her på liverpool.no, var det også hett i Liverpool-garderoben.

Det er ikke ofte en ser en slik fysisk konfrontasjon mellom en spiller og en dommer.

Nå skal Robertson og andre ansatte i Liverpool forklare hvordan de opplevde situasjonen.