Carragher mener Champions League-toget har forlatt perrongen

Jamie Carragher tror ikke lenger det er mulig for Liverpool å komme inn blant topp fire.

Liverpool har bare ti kamper igjen å spille, og ligger sju poeng bak Newcastle, Tottenham og Manchester United, som for øyeblikket kniver om de to siste Champions League-plassene. Det mener Jamie Carragher blir for mye å ta igjen for et Liverpool-mannskap som sliter med å finne rytmen i innspurten.

Tap 4-1 for Manchester City, og deretter 0-0 mot Chelsea, bidrar ikke til klatring på tabellen. De røde er helt nede på åttendeplass, og har også Brighton og Aston Villa foran seg. 

Liverpool kan faktisk risikere å ikke komme med i noen av europacupene, ikke engang Europa Conference League, dersom de ikke benytter de ti siste kampene til å klatre på tabellen.

– Jeg følte at Liverpool trengte å vinne disse to kampene mot Manchester City og Chelsea for at det skulle være håp, sa Carragher på Sky Sports etter den målløse forestillingen på Stamford Bridge.

– Andre lag spiller rett og slett for godt. Tottenham avga poeng mot Everton, og var ikke gode. Men Newcastles 2-0-seier over Manchester United på søndag var imponerende, og United får også som regel jobben gjort, selv om de ikke gjorde det denne gangen.

– Jeg tror ikke Liverpool spiller godt nok til å få de poengene de trenger, konkluderte den tidligere Liverpool-stopperen.

Viktige matcher i topp fire-kampen

I kveld spilles det viktige kamper for utfallet av topp fire-kampen, når både Newcastle og Manchester United skal i aksjon. 

Newcastle spiller bortekamp mot West Ham, som kjemper for å unngå nedrykk og trenger å følge opp helgens seier over Southampton med nye poeng her. 

Manchester United tar på sin side imot Brentford, som bare har tapt fem kamper denne sesongen. 

Skulle det ende med tre poeng til både Newcastle og Manchester United, vil avstanden for Liverpool være ti poeng opp til topp fire med ti kamper igjen å spille.