Kan få hjelp av spillere som akkurat er tilbake

Bruno Saltor skal lede Chelsea mot Liverpool.

Transferguru Fabrizio Romano melder på Twitter at Chelsea allerede har vært i kontakt med Julian Nagelsmann om å bli ny Chelsea-manager etter Graham Potter. Samtaler vil fortsette, for å komme frem til en endelig avgjørelse, men Nagelsmann er ifølge Romano favoritten.

Enn så lenge ser det imidlertid ut til at det er Bruno Saltor som får jobben med å lede Chelseas lag i kampen mot Liverpool på Stamford Bridge tirsdag kveld.

FAVORITT TIL JOBBEN: Fabrizio Romano hevder at Chelsea allerede har vært i kontakt med Julian Nagelsmann.

FAVORITT TIL JOBBEN: Fabrizio Romano hevder at Chelsea allerede har vært i kontakt med Julian Nagelsmann.

Mange er tilbake

Stedfortrederen kan få hjelp av at en rekke spillere nylig returnerte eller vil returnere fra skader. 

Chelsea hadde Reece James, Christian Pulisic, N'Golo Kante og Mason Mount tilbake i troppen i 2-0-tapet for Aston Villa, men Wesley Fofana og Raheem Sterling gikk glipp av kampen. 

Tirsdag kveld kan også de to sistnevnte være tilbake. 

– Raheem er på vei tilbake. Han vil gå glipp av kampen, men jeg tror han har en sjanse mot Liverpool på tirsdag, for han var nærme, sa nylig sparkede Graham Potter foran tapet for Villa.

Fofana sto over Villa-kampen fordi han hadde en hamstringmuskel som var litt stram, og Potter sa før helgens kamp at han også hadde en sjanse til å rekke Liverpool-kampen.

Keeper Edouard Mendy kan også være tilbake etter at han opererte en brukket finger i januar. Senegaleseren var tilbake i trening i forrige uke, og kan ta over mellom stengene for Kepa Arrizabalaga.

Cezar Azpilicueta, som har vært ute etter en hodeskade han fikk mot Southampton tidligere i vinter, kan også være tilbake til Jürgen Klopps mannskap kommer på besøk. 

De Chelsea-spillerne som definitivt er ute er Thiago Silva og Armando Broja. Førstnevnte fikk en kneskade i Chelseas kamp mot Tottenham, mens Broja fikk en kneskade under VM-pausen.

Graham Potter stilte følgende mannskap i sin siste kamp som Chelsea-manager:

Arrizabalaga, James, Koulibaly, Cucurella (Pulisic 80), Loftus-Cheek (Kante 57), Fernandez, Kovacic (Gallagher 80), Chilwell, Havertz, Mudryk (Madueke 57), Joao Felix.

Ubenyttede innbyttere var Badiashile, Bettinelli, Chalobah, Mount og Chukwuemeka.

Chelsea - Liverpool spilles på Stamford Bridge tirsdag kveld klokken 21.00, og blir vist direkte på V Sport PL og Viaplay.