Det er kun to backer i Premier League-historien som har flere målgivende enn Trent. Den med flest er rød

Alexander-Arnold nådde 50 målgivende i Premier League. Se alle assistene hans her.

Trent Alexander-Arnold var tilbake på sitt beste mot Leeds, i en rolle da Liverpool hadde ballen som gjorde at han trakk inn sentralt og fikk mange ballberøringer. Det ble det også målgivende av – og mandag kveld leverte høyrebacken to nye.

Det betyr at Alexander-Arnold har 50 målgivende totalt i sin Premier League-karriere, som er på 190 kamper siden debuten i 2016/17-sesongen.

Se alle assistene hans i videoen under

Kun én back har flere

50 målgivende er like mange som Roberto Firmino har, og gjør at de begge er nummer 44 på listen over spillerne med flest målgivende i Premier League-historien siden de begynte å føre statistikk der i 1992.

Mohamed Salah og Jordan Henderson står med 54 målgivende – like mange som Eden Hazard, Juan Mata og Mesut Özil.

Foran dem igjen finner vi Andy Robertson med 55 på en 28. plass. Skotten er den backen i Premier League-historien med flest assist. Nestemann er Leighton Baines med 53, før Alexander-Arnold er nummer tre. Kverrulanter kan argumentere for at Ashley Young også er back – men det har han kun spilt i en liten del av sin karriere. Han har 71, men flest som kantspiller.

James Milner har gjort det for flere klubber, og er på niendeplass på listen med 87 målgivende. Over ham, på åttendeplass, finner vi Steven Gerrard med 92. Opp til Ryan Giggs som har flest er det et godt stykke. Han hadde 162 målgivende på sine 632 kamper i Premier League.

Se hele listen her.