– Det er tre muligheter for oss neste sesong, men Champions League er per i dag ikke en av de

Newcastle og Tottenham møtes på St. James' Park kl. 15.00.

Kl. 15.00 i dag spilles det en veldig viktig kamp i Premier League, når Newcastle tar imot Tottenham på St. James’ Park.

Med sju kamper igjen har Liverpool fortsatt en veldig, veldig liten mulighet til å klare topp fire – men da må de ha full klaff mot slutten av sesongen samtidig som lagene foran snubler.

Newcastle har den viktige fjerdeplassen, og har 56 poeng – seks flere enn Liverpool før dagens kamp er spilt. Tottenham er nummer fem på tabellen med 53 poeng, og har allerede like mange kamper spilt som Liverpool. De kommer til Anfield neste søndag.

De røde er avhengig av at lagene foran avgir poeng, og bør nok håpe på enten uavgjort eller borteseier i dag.

Newcastle - Tottenham spilles kl. 15.00, og vises på Viaplay og V Sport PL.

Jürgen Klopps lag kan potensielt ende 71 poeng dersom de skulle vinne sju av sju i avslutningen. Newcastle trenger 15 poeng på åtte kamper (24 mulige poeng) for å klare det, men har noen tøffe kamper igjen. Spurs kan potensielt ta 74 poeng om de vinner alle sine.

Og da har vi ikke nevnt Brighton, som har kamper til gode på alle og storspiller denne sesongen. Det er mye som skal gå Liverpools vei, dersom det skal være mulig denne våren.

– Foreløpig kun tre alternativer for oss

Etter seieren mot Nottingham Forest fikk Jürgen Klopp spørsmål om topp fire. Per i dag ser ikke manageren det som et alternativ.

– For øyeblikket er ikke vi involvert kampen om topp fire. Vi får se hvordan det ser ut om noen uker, sa manageren til Premier League Productions.

– For oss er det tre alternativer nå. Det er ingen europacupspill, Conference League eller Europa League. Det er de to tingene vi kan kjempe om. Resten har vi ingen påvirkning på. Dersom lagene foran oss vinner alt, så kan vi bare se på, så det er ikke noe jeg tenker på. Vi må bare ta det kamp for kamp, og prøve å vinne neste. Den er mot West Ham, som er veldig tøft. West Ham kjemper for alt. Vi kan se dem på søndag, og ta det derfra, men det vil bli tøft igjen og det er det vi tenker på, sier han.