– Det har vært tøft, men nå er jeg tilbake

Curtis Jones startet sin første kamp siden november.

Curtis Jones har slitt med skader og lite spilletid denne sesongen. Tirsdagens bortekamp mot Chelsea var bare hans tredje fra start i alle turneringer denne sesongen, og den første siden hjemmekampen mot Napoli i Champions League. 

22-åringen hadde bare seks minutter med klubbfotball i beina siden slutten av januar da han dannet midtbanetrio sammen med Jordan Henderson og Fabinho på Stamford Bridge. 

– Jo mer jeg spiller, jo bedre blir jeg. Det har vært tøft, men nå er jeg tilbake, sier han til liverpoolfc.com

Scouseren sier at han forsøkte å gjøre det enkelt ettersom kampformen ikke er den beste. 

– Jeg prøvde å holde på ballen og ikke forsøke på de vanskeligste tingene. Det var godt å være ute på banen sammen med lagkameratene igjen, og nå får vi se hva resten av sesongen byr på, legger han til.

Jones lyktes tilsynelatende med den tilnærmingen, og leverte en trygg forestilling med en treffprosent på 93 på sine pasningsforsøk, ifølge The Athletic.

Må slå til mot Arsenal

Midtbanespilleren sier det er tungt for laget å være i den formen de er i. 

– Vi er ikke inne i den beste rekken med resultater, og det har vært vanskelig både for meg og hele laget. Det å ta poeng her er vanskelig, men vi gjorde en jobb. Jeg vil ikke kalle det et steg i riktig retning fordi vi ønsket å vinne, men det er et poeng vi kan ta med oss, sier han.

Søndag kommer Arsenal på besøk til Anfield, og da er det bare én ting som gjelder. 

– Energien må være den samme uten ball, og så må vi spille mer som et lag når vi har ballen, og spille med selvtillit, sier han.

– Vi er fremdeles et lag i verdensklasse, men som opplever en formdupp. Det kan skje. Vi må bare finne oss selv igjen, sier han.