Dette er et bilde vi har lengtet lenge etter å se

Luis Diaz og Thiago Alcantara i saftige dueller på treningsfeltet.

Luis Diaz og Thiago Alcantara er tilbake i full trening med resten av Liverpool-troppen, og duoen holder ikke tilbake i duellene viser bilder fra dagens trening. Se bildekarusellen over.

Thiago har stått over de ti siste Liverpool-kampene, på grunn av en hofteskade han fikk i 3-0 tapet for Wolverhampton på Molineux i begynnelsen av februar, men nå ser han ut til å være fit for fight igjen.

Luis Diaz nærmer seg nå også et comeback etter den alvorlige kneskaden han pådro seg i kampen mot Arsenal den 10. oktober.

Virgil van Dijk var også tilbake i trening etter at han måtte stå over kampen mot Chelsea på grunn av sykdom.

Treningsbildene avslører også at Naby Keita er tilbake i løpetrening igjen etter skaden han fikk under landslagsoppdrag med Guinea i slutten av forrige måned. Midtbanespilleren måtte stå over de to siste Liverpool-kampene som en følge av skaden. I dag løp han sammen med fitnesstrener David Rydings.

Rhys Williams, som ikke var i troppen mot Manchester City og Chelsea fordi han kjente på en skade, var også tilbake i full trening i dag.

LØPER IGJEN: Kanskje har ikke Naby Keita spilt sin siste kamp for Liverpool likevel?

LØPER IGJEN: Kanskje har ikke Naby Keita spilt sin siste kamp for Liverpool likevel?

Salah, Gomez, Jota og Melo trente ikke sammen med resten av troppen i dag

Mohamed Salah, Joe Gomez, Diogo Jota og Arthur Melo deltok ikke på dagens økt, ifølge Liverpool Echo. Liverpool-troppen fikk fri onsdag, mens torsdag er dag to med restitusjon, noe som betyr at mindre smeller og småskader blir vurdert, melder lokalavisen.

Både Gomez og Jota startet kampen mot Chelsea, mens Salah kom inn fra benken i andre omgang. Dette var første gang egypteren var benket i Premier League denne sesongen. Arthur var også blant reservene på Stamford Bridge.

FRISKMELDT: Virgil van Dijk er blitt kvitt sykdommen som førte til at nederlenderen ikke var i stand til å spille mot Chelsea.

FRISKMELDT: Virgil van Dijk er blitt kvitt sykdommen som førte til at nederlenderen ikke var i stand til å spille mot Chelsea.