FA har avsluttet saken etter at Robertson godtok unnskyldningen

Det kommer ikke til å komme ytterligere konsekvenser etter situasjonen med Andy Robertson og assistentdommeren.

I søndagens kamp mellom Liverpool og Arsenal på Anfield oppsto det en absurd situasjon da lagene skulle gå til pause, og Andy Robertson og assistentdommer Constantine Hatzidakis havnet i en situasjon.

TV-kameraene plukket opp at Hatzidakis ga venstrebacken en albue, og det ble høy temperatur. Det skal også ha vært sinne i Liverpool-garderoben i pausen, for at en dommer og en spiller havner i en fysisk krangel skjer heldigvis sjelden.


FA startet etterforskning av hendelsen, og assistentdommeren fikk ikke dømme før saken er avsluttet. Det er den nå.

Ingen ytterligere konsekvenser

Denne uken var FA i kontakt med Liverpool for å få deres versjon, og konklusjonen er at verken spiller eller dommer skal straffes ytterligere.

«Vi har hatt en nøye gjennomgang av den nylige hendelsen på Anfield, der Liverpool-forsvarer Andy Robertson og dommer Constantine Hatzidakis var involvert, og vi kommer ikke til å ta ytterligere grep», skriver FA i en pressemelding.

Hatzidakis selv har også kommet med en uttalelse.

– Jeg har diskutert saken direkte med Andy Robertson, i en åpen og positiv samtale. Det var ikke min intensjon å komme i kontakt med Andy, da jeg tok armen min bort fra ham, og det har jeg beklaget, sier han, ifølge Paul Joyce i The Times

Andy Hunter i The Guardian skriver at de to hadde et møte via Zoom tidligere på torsdag. Der beklaget dommeren, og Robertson godtok unnskyldningen og forklaringen.

Med det vil han snart kunne dømme igjen, og Robertson kommer ikke til å få noen utestengelse etter den merkelige situasjonen.