Liverpool tok direkte kontakt med Borussia Dortmund

Etter at Liverpool trakk seg tilbake har Real Madrid satt Jude Bellingham øverst på sin ønskeliste til sommeren.

The Times opplyser torsdag at Liverpool informerte Borussia Dortmund direkte om at Anfield-klubben ikke lenger var interesserte i Jude Bellingham. En spiller som vil koste over 100 millioner pund.

I kjølvannet av dette ser nå Real Madrid på Bellingham som sitt fremste transfermål, etter et møte mellom toppledelsen i den spanske klubben og representanter for den engelske midtbanespilleren.

The Times mener at Manchester City nå er den spanske klubbens argeste rivaler i kampen om Bellinghams signatur. 

Det har ikke kommet signaler om hvem 19-åringen selv ønsker å spille for etter at Liverpool trakk seg tilbake, men The Times tror at Birmingham-gutten kan komme til å ta en avgjørelse de kommende ukene.

Avisen mener at Manchester United, Chelsea, og å fortsette karrieren litt lenger i Borussia Dortmund, er de andre realistiske alternativene for Bellingham.

Ble for dyr

At Jude Bellingham har vært Liverpool og Jürgen Klopps drømmespiller har virket klart i lang, lang tid, og derfor var det en stor skuffelse for veldig mange da nyheten sprakk tirsdag kveld om at interessen hadde kjølnet og at Anfield-klubben nå gikk for andre alternativer.

Spilleren blir rett og slett for dyr for et Liverpool som trenger flere enn én spillertilvekst den kommende sommeren, og med Manchester City og Real Madrid så involvert, har prisen steget til værs for verdens kanskje mest ettertraktede midtbanespiller.

Chris Bascombe i The Telegraph skriver at det er en beslutning Klopp har vært helt med på, og at det er en avgjørelse som måtte bli tatt for å være pragmatisk. 

En annen godt informert journalist, tyske Florian Plettenberg, skriver at Klopp var 100 prosent involvert da avgjørelsen ble tatt, og at den ble tatt sammen med eierne.