– Liverpool kan igjen se mot Tchouameni…

Aurelien Tchouameni kan igjen være et alternativ, nå som Liverpool har gitt opp Jude Bellingham.

I fjor sommer lå det til rette for at Aurelien Tchouameni skulle bli løsningen på Liverpools problemer og savn etter en sentral dyptliggende midtbanespiller.

De røde hadde i lengre tid vært i samtaler med Monaco og spillernes representanter, og håpet å sikre seg spilleren for 75 millioner pund.

Så snudde Kylian Mbappé, og den forventede overgangen til Real Madrid ble ikke noe av. Spissen signerte heller en ny kontrakt med Paris Saint-Germain, og det gjorde at de fikk andre prioriteringer på Santiago Bernabeu.

Da Carlo Ancelotti og co meldte seg på i jakten var det til den spanske hovedstaden han ville, og etter en ny budkrig, denne gang med PSG, fikk Real Madrid kjøpt ham for 100 millioner euro – nesten 90 millioner pund med dagens kurs.

Ikke utenkelig at Liverpool prøver

Real Madrid er blant kandidatene som fortsatt er igjen til å kjøpe Jude Bellingham, og da vil de trenge penger. Tchouameni har spilt 35 kamper så langt denne sesongen. Noen kamper har han mistet med en muskelskade, men han virker også bak nesten tre år yngre Eduardo Camavinga i køen.

Camavinga er nå i samtaler om en ny kontrakt. Tchouameni sitter i kveld på benken i kvartfinalen mot Chelsea.

David Maddock i The Mirror, en av journalistene på Merseyside som har fulgt Liverpool tettest de siste 20 årene, melder at det ikke er utenkelig at Jürgen Klopp vil gjøre et nytt forsøk på å sikre seg Tchouameni til sommeren. Kilder skal ha antydet at det er aktuelt at han vil gjenoppta interessen. 

Real Madrid vil trolig kreve at de får igjen den samme summen som de ga i fjor sommer, da budkrigen med PSG presset prisen til 100 millioner pund.

Kontakt med andre mål

Maddock skriver videre at det er tre andre defensive midtbanespillere på Liverpools liste, og at det har vært kontakt med Brighton om Moises Caicedo.

De røde skal også ha forhørt seg om Declan Rice. Både Caicedo og Rice vil koste godt over 75 millioner pund.

En tredje defensiv midtbanespiller er Joao Palhinha, som har hatt en strålende sesong for Fulham. Han skal være tilgjengelig for 40 millioner pund – og fyller 28 år til sommeren.