Klopp skal ha vært helt med på avgjørelsen

Manageren skal ha vært involvert sammen med eierne da det ble besluttet at Bellingham ble for dyr.

At Jude Bellingham har vært Liverpool og Jürgen Klopps drømmespiller har virket klart i lang, lang tid, og derfor var det til stor skuffelse for veldig mange da nyheten sprakk tirsdag kveld om at interessen hadde kjølnet og at en nå gikk for andre alternativer.

Spilleren blir rett og slett for dyr for et Liverpool som trenger flere enn én den kommende sommeren, og med Manchester City og Real Madrid så involvert, har prisen steget til værs for verdens kanskje mest ettertraktede midtbanespiller.

Mange supportere vil nok ha tenkt «hvordan tar Klopp en slik nedtur?» når det er klart at Liverpool ser på alternativer.

Helt med på avgjørelsen

Chris Bascombe i The Telegraph skriver at det er en beslutning Klopp har vært helt med på, og at det er en avgjørelse som måtte bli tatt for å være pragmatisk. 

En annen godt informert journalist, tyske Florian Plettenberg, skriver at Klopp var 100 prosent involvert da avgjørelsen ble tatt, og at den ble tatt sammen med eierne. 

Han nevner ellers at Klopp og klubben vurderer spillere som Declan Rice, Moises Caicedo, Nicolo Barella, Ryan Gravenberch og Matheus Nunes. Manageren ønsker å få fullført handlingen så raskt som mulig når overgangsvinduet åpner.