Får ikke dømme kamper mens hendelsen blir etterforsket

PGMOL har kommet med en pressemelding hva som skjer med assistentdommeren som tilsynelatende satte albuen i halsregionen til Andy Robertson.

Dommerforeningen PGMOL har kommet med en uttalelse hva som nå skjer med Constantine Hatzidakis.

Assistentdommeren kom i søkelyset etter at TV-bilder viste at han tilsynelatende albuet Andy Robertson da skotten uttrykte misnøye med dømmingen i første omgang. Episoden skjedde etter at hoveddommer Paul Tierney hadde blåst av til pause.

Se situasjonen her:

Liverpools venstreback, som ifølge Sky Sports var i harnisk på vei inn i garderoben, fikk et gult kort etter hendelsen med assistentdommeren. 

«PGMOL vil ikke sette opp Constantine Hatzidakis i kamper i noen turneringer så lenge fotballforbundet etterforsker hendelsen som involverte assistentdommeren og Liverpool-forsvarer Andrew Robertson på Anfield», skriver PGMOL i en uttalelse mandag.

Jürgen Klopp sa på sin pressekonferanse at han ikke hadde sett hendelsen og dermed ikke ville kommentere det, men at han var blitt fortalt at bildene taler for seg. En som har sett de bildene er tidligere toppdommer Mark Clattenburg, som i sin spalte for Daily Mailslår fast følgende: 

«Ikke den letteste helgen for Howard Webb. Som om ikke VAR-kontroversene var ille nok, må han nå bruke mandagen til å jobbe med en anklage om at en assistent albuet en spiller på Anfield».