Fabinho må passe seg mot Nottingham Forest

Står i fare for å pådra seg suspensjon.

Så langt denne sesongen er det kun én Liverpool-spiller som har pådratt seg en suspensjon. Darwin Nunez måtte sone tre kamper for det røde kortet mot Crystal Palace, men siden den gang har de røde stort sett vært snille gutter. 

Med mindre det skulle dukke opp flere røde kort, er det nå kun Fabinho som står i fare for å pådra seg en suspensjon denne sesongen. Skulle han få gult kort i lørdagens kamp mot Nottingham Forest på Anfield, er han oppe i ti totalt i Premier League denne sesongen. 

I så fall må han stå over bortekampen mot West Ham og hjemmekampen mot Tottenham neste uke. Ti gule kort betyr nemlig to kampers karantene. 

Kommer Fabinho seg gjennom kampene mot Forest og West Ham uten gult kort, vil brasilianeren ikke være i fare for flere suspensjoner denne sesongen. Grensen heves til 15 gule kort etter 32 spilte kamper. 

Liverpool-spillere med gule kort i Premier League 22/23

9 - Fabinho
4 - Trent Alexander-Arnold
3 - Joe Gomez, Joel Matip, Andy Robertson
2 - Thiago, Stefan Bajcetic, Luis Diaz, Jordan Henderson, Curtis Jones, Mohamed Salah, Kostas Tsimikas, Virgil van Dijk
1 - Harvey Elliott, Naby Keita, Ibrahima Konaté, James Milner, Darwin Nunez, Diogo Jota. 

Liverpool har for vane å ligge langt nede på oversikten over de som får flest gule kort, og det er også tilfellet denne sesongen. Kun fire lag har pådratt seg færre kort enn de rødes 44. Flest har lørdagens motstander Nottingham Forest, med 72.