«Fremskrittene vi gjør fra nå og frem til sesongslutt vil ikke være bortkastet»

Les hva Jürgen Klopp skriver i kampprogrammet før møtet med Tottenham.

Her kan du lese hva Jürgen Klopp skriver i kampprogrammet før søndagens hjemmekamp mot Tottenham. Teksten er hentet fra liverpoolfc.com. 

«For oss handler det nå om å om å fortsette der vi slapp mot West Ham onsdag kveld», skriver han.

«Dette var ikke en perfekt kamp av oss, eller en perfekt prestasjon, men det var faktisk det jeg likte best. Selvfølgelig ønsker vi aldri å slippe inn et mål, men reaksjonen da det skjedde var helt strålende».

«Å takle tilbakeslag er elementært i fotballen, og uansett hvor mye du forsøker å unngå det, så kan du være sikker på at de kommer. Nøkkelen da er å respondere på rett måte, og mot West Ham skjedde det på en måte som er bedre enn jeg har sett av oss hele sesongen».

Stabilitet

«En av nøkkelfaktorene i dette var å være stabile. Vi vet at motstanderen vil ha perioder i kampen der de har ballen og setter oss under press, men det er i disse periodene vi må sørge for at ikke alle de periodene ender med en sjanse eller et skudd».

Fire år etter Champions League-finalen har Tottenham blitt en kaosklubb

Fire år etter Champions League-finalen har Tottenham blitt en kaosklubb

Liverpool tar imot en klubb i kaos søndag.

Innsikt 30.apr 11:11
Viktige kamper i full søndagsrunde

Viktige kamper i full søndagsrunde

Liveblogg 30.apr 11:46

«Det var på dette området jeg var mest fornøyd i midtuken. Vår stabilitet ga oss muligheten til å slå tilbake, og vi tok den»,

«Jeg har forståelse for at seiere som dette, spesielt når den kommer etter et par seiere på rad, vil øke forventningene om hva som kan være mulig, og det har jeg ingen problemer med. Men mens andre kanskje fokusere på hva våre mål kan være, må vi være fokusert på bare én ting: å holde standarden oppe uansett hvem vi spiller mot, og helst forbedre den litt».

«Dette sier jeg ikke for å dempe forhåpningene folk har. Jeg vil alltid at våre supportere skal drømme så stort som mulig, fordi drømmene er viktige for ambisjonene. Men fotball har lært meg at du må fokusere på neste kamp, uansett om det går bra eller dårlig. Det er eneste måten vi kan jobbe på».

Fremskritt

«Hvis vi vil oppnå store ting, må vi først og fremst gjøre de små tingene riktig. Det er ikke noe poeng i å snakke om hva vi har yst til å gjøre - vi må bare tenke på det vi må gjøre». 

«Den gode nyheten er at tabellen ser bedre ut enn den gjorde for noen uker siden, og det tyder på at vi går i riktig retning. Hver kamp vi spiller fra nå og frem til sesongslutt er en mulighet til å bygge på det vi gjør, så det må vi bare forsøke å gjøre».

«Den andre gode nyheten er at fremskrittene vi gjør fra nå og frem til sesongslutt ikke vil være bortkastet. Det gir oss ikke bare muligheten til å avslutte så bra som mulig, men det vil også hjelpe oss inn mot neste sesong. Momentum er alltid herlig hvis ting går i riktig retning, så jo mer vi kan beholde det, jo bedre».

Liverpool - Tottenham har avspark klokken 17.30. 

Kanes statistikk mot Liverpool oppsummerer hans Tottenham-karriere. Snart kan han forsvinne

Kanes statistikk mot Liverpool oppsummerer hans Tottenham-karriere. Snart kan han forsvinne

Harry Kane sin karriere i Tottenham kan være i ferd med å gå mot slutten.

Nyheter 30.apr 08:59
Dette er midtbanespillerne Liverpool nå linkes til

Stor oversikt: Dette er midtbanespillerne Liverpool nå linkes til

Etter at de røde gjorde det klart at det ikke blir Jude Bellingham-kjøp, har det blitt liv på ryktebørsen.

Innsikt 29.apr 19:54