Gerrard har takket nei til flere jobbtilbud

Steven Gerrard har vært uten managerjobb siden han mistet jobben i Aston Villa, men tilbud har han fått.

Etter stor suksess i sin første managerjobb i Rangers, var det store forventninger til Steven Gerrard da han kom til Aston Villa og fikk sin første jobb i Premier League. Det startet bra, men denne sesongen slet laget voldsomt, og Liverpool-legenden mistet jobben i oktober.

Siden den gang har vi sett ham på TV i forbindelse med Champions League- og landskamper, men noen ny managerjobb har han ikke tatt. I et intervju med League Managers Association Magazine forteller han at det ikke har stått på tilbudene.

– Du trenger en nullstilling, vente, være tålmodig og vente på gnisten for å være klar for å komme tilbake. Jeg har fått tilbud til å være manager både på klubb- og landslagsnivå siden jeg forlot Aston Villa, inkludert en spennende mulighet i en utenlandsk liga, men ingen av dem har passet for meg til nå, sier Gerrard. Det er Daily Mail som videreformidler sitatene. 

– I mellomtiden nyter jeg å være en «Uber-sjåfør» for jentene og sønnen min.

Polen gikk for en annen kandidat

Det har blitt rapportert at Gerrard var blant kandidatene til å ta over Polen, men de ansatte den tidligere portugisiske landslagssjefen Fernando Santos.

Andre jobber han har blitt linket til var managerjobben i Club Brugge. De ansatte Scott Parker, som holdt i 12 kamper før han mistet jobben. Han har også blitt koblet til tyrkiske klubber. Gerrard forteller at han tar lærdom av hva som gikk galt på Villa Park.

– Villa ga meg en mulighet i Premier League, og det var en god opplevelse i starten, fordi vi klarte å få laget bort fra nedrykksstriden og til en trygg plass på tabellen. Jeg har hatt tid til å analysere og reflektere på de utfordringene vi støtte på i vår andre sesong. I fotballen må du lære av feilene dine, og ta med deg det gode fra suksessen, sier Gerrard.

Scouseren var linket som en kandidat til å ta over da Brendan Rodgers fikk sparken, men de ansatte Dean Smith midlertidig ut sesongen.