Har vært i samtaler med Leverkusens tidligere sportsdirektør

Liverpool skal ha vært i samtaler med Tim Steidten.

Liverpools jakt på en ny sportsdirektør etter Julian Ward fortsetter, og David Lynch skriver for Football Insider at LFC har vært i samtaler med Tim Steidten om jobben som blir ledig til sommeren.

Steidten er 43 år gammel, og har et godt rykte. I mars ga han seg som sportsdirektør i Bayer Leverkusen, der han har fått mye av æren for signeringer som Florian Wirtz, Adam Hlozek, Pierro Hincapie, Jeremie Frimpong, Edmond Tapsoba og Moussa Diaby. Spillere som har kommet billig, men som nå vil koste dyrt for interesserte klubber.

Han har tidligere blitt linket til Monaco, og jobben til Paul Mitchell som gir seg der. Mitchell er en annen som har blitt linket til Liverpool, men som skal være mer aktuell for Manchester United dersom de får INEOS som nye eiere.

En av flere kandidater

Også Tottenham og Manchester United har blitt nevnt som mulige nye arbeidsgivere for Steidten.

Steidten fikk sin første jobb etter spillerkarrieren i Werder Bremen i 2008, der han først var speider på akademinivå, før han overtok hovedansvaret og senere ble sportsdirektør og fotballdirektør. Han gikk videre til Leverkusen i 2019, før han sa opp for en måned siden.

Ifølge Lynch her Steidten en av flere kandidater som daglig leder Billy Hogan og manager Jürgen Klopp nå har på listen sin, når de jakter Wards erstatter.