Hevder Gravenberch er interessert i en overgang til Liverpool

Men spørsmålet er om Bayern München går med på å selge.

Den siste uken har det skjedd mye i forbindelse med Liverpools mulige jakt på Bayern Münchens unge midtbanespiller Ryan Gravenberch. 

Sky Sports-reporter Melissa Reddy har mandag skrevet en artikkel der hun hevder at 20-åringen er entusiastisk med tanke på muligheten til å spille for Liverpool neste sesong, etter at hans første år i Tyskland ikke har gått helt etter planen.

Reddy skriver at Liverpool var i møte med Gravenberch sin agent, Rafaela Pimenta, tidligere i år, og at de forrige uke snakket med far Ryan Gravenberch senior der de la frem sine planer for midtbanespilleren.

Vil Bayern selge?

Gravenberch skal ha vært på Liverpools radar i fjor sommer, men da var det Bayern München som trakk det lengste strået. At interessen fremdeles er til stede virker å stemme godt, for det er flere enn Reddy som har kommet med liknende opplysninger den siste uken.

The Athletics stjernejournalist David Ornstein bekreftet opplysningene i et intervju med NBC i helgen, ifølge daveockop.com, mens The Times også skrev at møtet med faren fant sted forrige uke. Mandag ettermiddag skriver også avisen Telegraaf i Nederland at et møte fant sted forrige uke og at Gravenberch vil til Anfield.

Nederlenderen kostet bare i overkant av 16 millioner pund da han ble hentet fra Ajax til Bayern München i fjor, og spørsmålet er om tyskerne er villige til å la spilleren gå etter bare én sesong. At Liverpool og Bayern har et godt forhold etter overgangene til Thiago og Sadio Mané kan kanskje hjelpe, men den tyske Sky-journalisten Florian Plettenberg har mandag kommet med opplysninger om at det ikke nødvendigvis blir en enkel overgang å få til.

Ifølge Plettenberg har den tyske storklubben bestemt seg for at Gravenberch ikke er til salgs, men vi har neppe hørt siste ord i denne saken, for det er flere klubber enn Liverpool som er interessert. 

Gravenberch er en av mange midtbanespillere Liverpool vurderer når de skal forsterke laget inn mot neste sesong.