– Kampene kommer tett og raskt og du kan ikke henge med hodet

Kapteinen mener Liverpool tapte kampen i åpningen av 2. omgang.

– Jeg mener det var et stort øyeblikk i kampen og vi reagerte ikke godt etter det andre målet, sier Jordan Henderson til Liverpoolfc.com

– Forsvarte ikke godt nok. Derfra kampen løp av gårde for oss på en måten. Til slutt kunne vi ikke komme i nærheten av City. Vi er skuffet med den andre omgangen og det avgjorde kampen.

Liverpool hang godt med de første 45, før det ble et mareritt av en lørdag mot Manchesters lyseblå.

– Det er veldig vanskelig. Det er det de er gode på når de kommer i ledelsen, de holder på ballen og venter på det rette øyeblikket. Det er skikkelig vanskelig å presse og prøve vinne ballen tilbake, fra det andre målet dominerte de kampen.

Kampene kommer tett

Håpet er ikke helt ute. Lagene rundt Liverpool taper også poeng, og tirsdagens motstander Chelsea sliter i skrivende stund hjemme mot Aston Villa.

– Vi må prøve å holde det gående.

– Det var gode øyeblikk i den første omgangen. Om vi skal være kritiske, vi burde trolig ha gått opp til 2-0, eller hvertfall scoret et mål til.

Ute på gresset kom frustrasjonen til Liverpool-spillerne tydelig til syne, mot hverandre.

– Vi var ikke hensynsløse nok i hverken vår boks eller deres boks, og det er der kampen virkelig blir avgjort. Alt i alt, en skikkelig skuffende dag, men kampene kommer tett og raskt og du kan ikke henge med hodet. Du må prøve å reagere på riktig måte, forsøke bruke det positive og prøve være bedre i de tingene vi ikke gjorde bra og fortsette videre.

21:00 tirsdag er det avspark i London for Chelsea - Liverpool. V Sport PL og Viaplay viser kampen.