Kan langt på vei sikre plassen i Women's Super League denne helgen

Viktig kamp før tøff avslutning på sesongen for Liverpool FC Women.

Denne helgen er Women's Super League tilbake etter landslagspause, og søndag tar Liverpool FC Women imot Brighton på Prenton Park til det som blir en viktig kamp. 

Liverpool har levert en brukbar sesong og står med 16 poeng etter 16 kamper. Det holder til en åttendeplass. Leicester er på tolvte, den eneste plassen som gir nedrykk til Women's Championship, og står med ti poeng etter å ha spilt én kamp mer enn de røde. 

Det betyr at Matt Beard sitt lag ligger godt an før sesongens seks siste kamper, de vil nok føle at én seier til behøves for at de skal føle seg helt trygge. Den kan komme mot Brighton, som er et av lagene som ligger under Liverpool på tabellen. 

Liverpool skal avslutte sesongen med å møte fire av de fem beste lagene i ligaen og må nok derfor helst gjøre jobben i de to neste kampene, mot Brighton og Leicester, for at det skal bli en solid poengfangst mot slutten.

– Dette blir en vanskelig kamp. De er organisert, og de skapte mange problemer for Manchester United i semifinalen i FA-cupen. De kjemper for tilværelsen, mens vi er i en god posisjon i ligaen med en solid poengfangst. Jeg har sagt til spillerne at de bare må gjøre jobben som normalt og spille med frihet, og uten press, sier Beard til liverpoolfc.com.

Søndagens kamp vises på LFCTV, The FA Player og VG+.