Lagoppstillingen er klarKlopp gjør store utskiftninger i startelleveren, men holder fast ved Alisson

Jürgen Klopp har tatt ut det laget han tror skal klare å rette opp inntrykket etter fadesen på Etihad.

Jürgen Klopp må også i denne kampen klare seg uten den skadede kvartetten Stefan Bajcetic, Naby Keita, Luis Diaz og Thiago Alcantara, selv om de to sistnevnte snart vil være tilbake i spill.

I tillegg må han unnvære en syk Virgil van Dijk.

Med bare tre dager siden forrige kamp, og dermed kort restitusjonstid, har Liverpool-manageren gjort hele seks endringer på laget.

Joe Gomez, Joel Matip og Kostas Tsimikas kommer inn i forsvarsrekka, mens Curtis Jones får sjansen på midtbanen. I angrepsrekka kommer Roberto Firmino og Darwin Nunez inn fra start.

Spillerne som er blitt henvist til benken er Trent Alexander-Arnold, Andy Robertson, Mohamed Salah og Cody Gakpo, mens Harvey Elliott ikke er i kamptroppen for aller første gang denne sesongen, på sin 20-årsdag!

– Virgil er ikke tilgjengelig. Alle de andre, de trenger litt hvile. De som spiller får muligheten til å vise seg frem i kveld. Det var åpenbart at vi trenger nye ideer, sa Jürgen Klopp før kampen.

– Vi trenger friske krefter. Vi var ikke så fornøyd sist, så dette må være en mulighet for andre spillere å vise hva de kan gjøre, la tyskeren til.

Lagoppstillingene

Liverpool: Alisson, Gomez, Konate, Matip, Tsimikas, Fabinho, Henderson, Jones, Jota, Nunez, Firmino.

Innbyttere: Kelleher, Milner, Salah, Gakpo, Robertson, Carvalho, Arthur, Phillips, Alexander-Arnold.

Chelsea: Arrizabalaga, W Fofana, Koulibaly, Cucurella, James, Fernandez, Kante, Kovacic, Chilwell, Joao Felix, Havertz.

Innbyttere: Mendy, Badiashile, Gallagher, Loftus-Cheek, Mount, Madueke, Mudryk, Pulisic, Sterling

Vertene må klare seg uten den skadede trioen Cesar Azpilicueta, Armando Broja og Thiago Silva, i kampen hvor midlertidig manager Bruno Saltor leder blåtrøyene for aller første gang, etter at Graham Potter fikk sparken søndag.

Chelsea - Liverpool spilles tirsdag kl. 21.00, og vises på V Sport PL og Viaplay.