Klopp med siste nytt om Keita, Firmino og Konaté

Her er siste skadenytt før kampen mot West Ham.

Liverpool spiller ikke bortekampen mot West Ham før onsdag kveld, men ettersom avreise til London skjer tirsdag, må avgjørelser om hvem som skal med i troppen tas allerede i dag. Den eneste spilleren det er et lite spørsmålstegn rundt er Ibrahima Konaté, som har stått over et par treningsøkter de siste ukene. 

– Vi må se an hvordan det er med Ibou. For øyeblikket er jeg positiv, men det betyr ikke så mye, sa Klopp og la til at det ikke er andre bekymringer rundt de som er aktuelle for å starte kampen.

– Vi kan ikke snakke om stabilitet etter to kamper

Vi fulgte pressekonferansen: – Vi kan ikke snakke om stabilitet etter to kamper

Jürgen Klopp har snakket med pressen før kampen mot West Ham.

Nyheter 25.apr 12:02
Det er nå eller aldri

Det er nå eller aldri

KOMMENTAR: Det er fremdeles mye å spille for denne sesongen, men mye står og faller på onsdagens vriene bortekamp mot West Ham.

Kommentar 24.apr 13:12
Motstandernes gjenstående ligakamper gir Liverpool håp om tabell-klatring

Motstandernes gjenstående ligakamper gir Liverpool håp om tabell-klatring

Lagene rundt Liverpool på tabellen kommer til å avgi flere poeng.

Innsikt 24.apr 20:21

Naby Keita har vært skadet de siste ukene og har etter all sannsynlighet bare sju kamper igjen av sin Liverpool-karriere. Han får imidlertid ikke vært med på alle, for West Ham-kampen kommer samtidig selv om han er på bedringens vei. 

– Hvis alt går etter planen kan han være med på deler av treningen i dag. Han følger sitt eget program, og nærmer seg, sa Klopp.

Roberto Firmino vet vi er inne i sine siste uker i rødt, og hans mål er å komme tilbake i trening mot slutten av uken eller i starten av neste uke. 

– Så langt har han ikke trent sammen med laget, sa Klopp og gjentok at han håper brasilianeren får spille igjen før sesongslutt slik at han kan få ta et fortjent og verdig farvel med supporterne.

Calvin Ramsay og Stefan Bajcetic er ute resten av sesongen.