Liverpool-backen kunne triumfere etter sin første Wembley-finale

Conor Bradley kommer ikke tomhendt hjem fra Bolton etter endt sesong.

For de fleste Liverpool-spillerne blir dette en troféløs sesong, om man ikke regner med Community Shield-triumfen over Manchester City i juli, men ikke for utlånte Conor Bradley.

Vingbacken spilte fra start for Bolton i finalen i Papa Johns Trophy mot Plymouth på Wembley i ettermiddag, og det var aldri tvil om at han skulle være på det vinnende laget foran 79 389 tilskuere på nasjonalarenaen.

Bolton tok nemlig ledelsen etter en scoring av Kyle Dempsey allerede etter fire minutter, da han headet en corner i mål ved bakre stolpe. Hvittrøyene doblet seks minutter senere, da Dempsey serverte Dion Charles, og spissen gjorde ingen feil og satte ballen bak Plymouth-keeper Callum Burton.

SPILTE HELE FINALEN: Conor Bradley nyter stor tillit i Bolton, og var i dag med på å vinne sitt første trofé i seniorsammenheng.

SPILTE HELE FINALEN: Conor Bradley nyter stor tillit i Bolton, og var i dag med på å vinne sitt første trofé i seniorsammenheng.

To mål i hver omgang

To nye scoringer etter pause ved Elias Kaschunga og Gethin Jones sørget for en overbevisende 4-0-triumf for Wanderers.

Plymouth er tre plasser og 16 poeng foran Bolton på League One-tabellen, og Bolton hadde ikke scoret mot dem i noen av de siste fem møtene, men det kunne man ikke tro ut fra denne matchen.

Bradley var aktiv offensivt på Boltons høyreside, og sørget for at det ble en lang ettermiddag for laget fra Devon.

Wembley-finalen var den unge nord-irens 44. kamp på utlån Bolton denne sesongen. Han står bokført med seks scoringer og seks målgivende pasninger på disse kampene.