The Times og Bild:«Liverpool har kontaktet Ryan Gravenberchs agent»

Jürgen Klopp er på jakt etter Bayern-midtbanespiller etter at Jude Bellingham-interessen kjølnet, ifølge tysk og engelsk avis.

Etter at Liverpools jakt på Jude Bellingham ble avsluttet i midtuken har de røde blitt linket kraftig til flere midtbanespillere både i England og Tyskland. Fredag kveld meldte den tyske avisen BILD om at Klopps interesse i Bayern-midtbanespilleren Ryan Gravenberch har tatt et nytt steg.

Ifølge avisen har Liverpool kontaktet Gravenberchs agent for å høre hvordan hans situasjon ser ut til sommeren.

«Det har vært et møte mellom Liverpool og agenten til Ryan Gravenberch. Det har ikke blitt lagt inn et bud enda. Bayern står på sitt: Gravenberch er ikke til salgs», skrev journalist Christian Falk fredag.

Lørdag kveld kommer også Jonathan Northcroft i The Times med lignende nyheter. Han underbygger påstandene fra Falk, men kommer også med flere detaljer. Ifølge den engelske journalisten skal den forventede prislappen ligge på rundt 25 millioner pund.

«En representant fra Liverpool var i Nederland på tirsdag for å snakke med Gravenberch far, Ryan senior. Han har ansvaret for sønnens karriere», skriver Northcroft.

Da har både tyske og engelske aviser vært ute med ganske lik informasjon rundt Liverpools interesse for Gravenberch. Det kan være et tegn på at noe er på gang.

BENKSLITER: Ryan Gravenberch har sett mye fotball fra sidelinjen etter overgangen fra Ajax i fjor sommer.

BENKSLITER: Ryan Gravenberch har sett mye fotball fra sidelinjen etter overgangen fra Ajax i fjor sommer.

Ser mot Bundesliga og Premier League

Det er ikke bare Gravenberch som blir linket til de røde denne helgen. Ifølge Graeme Bailey i 90min.com skal det også være interesse for Borussia Mönchengladbachs Florian Neuhaus. Det er en spiller Klopp og co har vært linket til ved flere anledninger tidligere.

Midtbanespilleren går snart inn i sitt siste kontraktsår med den tyske klubben, og vil dermed være mulig å få tak i for en billigere pris til sommeren. 

«Liverpool er en av flere klubber som er interessert. Neuhaus er på klubbens liste over potensielle overganger, og de røde beundrer 26-åringen», skriver dem.

Sist, men ikke minst, fortsetter linken mot Brighton-spiller Alexis McAllister. Ifølge Football Insider skal Brighton være åpne for å akseptere bud på rundt 60 millioner pund. Manchester United og Chelsea skal også være interessert i å hente argentineren.

«Merseyside-klubben er på jakt etter å rekruttere nye fjes i midtbaneleddet, og har gjort McAllister til en av sine øverste mål etter å ha trukket seg ut av kampen om Jude Bellingham», skriver avisen.

Det vil komme mange rykter i tiden som kommer, og det meste på tas med en klype salt, men det kan virke som Jürgen Klopp og Liverpool begynner å legge en god plan inn mot sommeren.