Milner fristes av muligheten til mer spilletid

Også Paul Joyce melder om Brighton-interesse for Liverpools veteran.

Etter at David Ornstein i The Athletic fredag kom med nyheten om at Brighton ønsker å hente James Milner når kontrakten med Liverpool utløper i sommer, har Paul Joyce i The Times fulgt opp med en artikkel som inneholder de samme opplysninger. Når to så solide journalister kommer med samme informasjon, er det ingen grunn til å tro at det ikke skulle stemme. 

Så langt har ikke Milner gitt uttrykk for at han ønsker å forlate klubben, men Joyce skriver i sin artikkel at 37-åringen fristes av muligheten til mer spilletid, noe Brighton vil kunne tilby.

Brighton vil ha James Milner

Ornstein: Brighton vil ha James Milner

James Milner er aktuell for høytflyvende Brighton.

37-åringen har riktignok startet kamper mot Manchester United, Manchester City og Real Madrid denne sesongen og vært på banen i 25 ligakamper, men neste sesong venter nok en mer perifer rolle i spillerstallen. 

Må vente en måned

Brighton må vente til etter at Premier League-sesongen er over før de kan komme med et formelt kontraktstilbud til Milner, så Liverpool har muligheten til å tilby en forlengelse om de ønsker det før den tid. I fjor måtte vi vente helt til juni før vi fikk bekreftelsen på at Milner forlenget ytterligere et år. 

I tillegg til Brighton skal også nyopprykkede Burnley ha meldt sin interesse. De ledes av Milners tidligere lagkamerat i Manchester City, Vincent Kompany. 

Brighton hentet Adam Lallana fra Liverpool på Bosman for tre år siden, og han har nylig skrevet under på en ny kontrakt etter å ha blitt en viktig personlighet i garderoben for laget som har levert strålende under ledelse av Roberto De Zerbi.

Jürgen Klopp ønsker i utgangspunktet å beholde Milner, men kanskje kan han benytte denne situasjonen til å gjøre et forsøk på å lokke en av Brightons midtbanespillere til klubben? De røde er med i kampen om både Moises Caicedo og Alexis Mac Allister i sommer.

Blir bedt om å spille nasjonalsangen på Anfield neste helg. Det kan føre til buing og reaksjoner

Blir bedt om å spille nasjonalsangen på Anfield neste helg. Det kan føre til buing og reaksjoner

Usikkert om Liverpool vil gjøre det.

Konaté inn på laget - eller fornyet tillit til Matip?

Konaté inn på laget - eller fornyet tillit til Matip?

Her kan du velge ditt lag til kampen mot Tottenham.

Velg lag 29.apr 11:32