Nå får Barnes, Neal og Callaghan ansiktene sine på vegger rundt Anfield

Nye gatemalerier rundt Anfield denne uken.

Anfield-området har de siste årene blitt tapetsert av nye og gamle Liverpool-helter. Nå er det tre nye legender som har fått ansiktene sine på en vegg i nærheten av stadion.

Et godt sted for et stopp neste gang du er på tur til Liverpool!

Det er selskapet «MurWalls», som har laget bildene. De har malt mange av veggmaleriene rundt Anfield, og blant annet det som kom av Jürgen Klopp i samarbeid med BOSS Night i fjor. Det er i nærheten av det de nye nå kommer.

Torsdag skal veggmaleriene avdukes – og vi sendte Tage Herstad opp for å knipse noen bilder mens den siste «finishen» ble gjort.

Barnes, Neal og Callaghan

Motivene denne gang er John Barnes, som er malt på en vegg ved Balfour Street, et lite steinkast fra puben The Twelfth Man, som mange nordmenn vil ha besøkt med årene.

To gater ned, i Randolph Street, har det kommet et bilde av Phil Neal – klubbens mestvinnende spiller gjennom historien – og Ian Callaghan – mannen med 857 kamper og en rekord som kanskje aldri blir slått.

Et lite steinkast unna det igjen, i bunnen av Goldie Street, har det kommet et veggmaleri av byens to UFC-stjerner. Det er Paddy Pimblett, også kjent som «Paddy the Baddy», og Molly McCann, kjent som «Meatball Molly».

Se bildene under (alle tatt av Tage Herstad):