– Når du taper på den måten, blir det definitivt noen tøffe samtaler

Virgil van Dijk sier garderoben består av voksne menn som ikke legger noe imellom etter stygge tap som det vi så lørdag.

Virgil van Dijk og Liverpool går har gått på smell etter smell denne sesongen, og spesielt etter nyttår. Borteformen viser én seier i 2023, og stygge tap mot Brentford, Brighton, Wolves og senest Manchester City. 

Forsvarsspilleren sa etter lørdagens kamp at spillerne tar et oppgjør med hverandre i garderoben etter prestasjoner som den vi så på Etihad. 

– Når du taper på den måten, blir det definitivt noen tøffe samtaler. Det er helt normalt. Vi er voksne menn, sa van Dijk ifølge This Is Anfield

– Vi kommer til å ha et møte, men det er kort tid til kampen mot Chelsea på tirsdag, så det blir en ny viktig dag, sa han.

Tenker ikke på topp fire

31-åringen sa at det var en tung ettermiddag på jobb da City kjørte over de røde etter pause, og at spillerne er svært frustrerte etter tre tap på rat. 

– Vi prøver og prøver, men dette var frustrerende. Første omgang var ganske jevn. Mo scoret et fantastisk mål, og så scoret de også et fint mål. Det var et slag i trynet da de gikk opp i 2-1, sa van Dijk.

Midtstopperen sier han ikke vil tenke noe på kampen om topp fire. Liverpool er for øyeblikket nummer åtte, åtte poeng bak fjerdeplassen. 

– Vi tar én kamp om gangen. Nå må vi komme oss igjen og fokusere på kampen mot Chelsea. 

Nederlenderen har vært gjenstand for kritikk denne sesongen både på klubb- og landslag, men virker ikke å la seg prege nevneverdig.

– Jeg har bare fokus på meg selv og forsøker å prestere så bra som mulig, sa han.

Chelsea - Liverpool har avspark tirsdag klokken 21.