– Offensivt var vi nesten perfekte på dødballer

Diogo Jota var en fornøyd mann etter kampen etter to nye mål og to strake seirer.

Det tok sin tid, men etter å ikke ha scoret på over ett år kalenderår før kampen mot Leeds United har Diogo Jota virkelig våknet til liv. 

Portugiseren står nå med fire mål på de siste to kampene mot Leeds United og Nottingham Forest, og kan bli en viktig brikke i Liverpools sluttspurt mot topp fire. 

Hovedpersonen selv var fornøyd med at laget tok tre poeng, da han ble intervjuet av Viaplay etter kampen. 

Dødballkamp

– Det var veldig viktig å vinne i dag for å følge opp den forrige seieren. Det ble vanskelig, som vi forventet, innleder potugiseren. 

Laget skapte flere muligheter i første omgang, men det var først i andre omgang at scoringsballet åpnet. 

– Vi skapte mange muligheter, men måtte vente lenge på målet. Så svarte de to ganger på våre scoringer, som er slikt som kan skje. Vi må se nærmere på hvorfor det skjedde, sier 26-åringen. 

Se Jotas første mål i videovinduet under.

Han mener laget var tilnærmet perfekte på offensive dødballer, men ditto dårlige på de tilsvarende defensive situasjonene. 

– Dødballer er veldig viktige, og det vet vi. De scorte fra dødballer også. Det var som en dødballkamp. Vi må bli bedre defensivt, men offensivt var vi nesten perfekte på det området, forklarer Jota. 

Lettet etter scoringstørke

Portugiseren sier han er lettet over at scoringstørken er over, og at han er glad for å bidra til seiere igjen. 

– Jeg er veldig glad. Det tok lang tid før det første kom, men det er sånn det fungerer. Jeg er bare glad for å kunne bidra til laget ved å score. 

Se Jotas andre mål i videovinduet under.

Angående lagets topp fire-muligheter sier tomålsscoreren er oppskriften på å få til det er enkel. 

– Vi må vinne kamper, og det avhenger av oss å få til det vi ønsker. Vi må vinner kamper og se hvor det tar oss, avslutter han i intervjuet.