Journalist: PSG inn i kampen om Bellingham

Det kan skje mye rundt Jude Bellingham den neste tiden.

Kampen om Jude Bellingham ligger an til å bli sommerens store sak på overgangsmarkedet, og nå rapporteres det at også den franske giganten PSG har meldt seg på. 

Journalist Gianluca Di Marzio i Sky Sport skriver fredag på Twitter at den styrtrike franske klubben er klare for å bli med i jakten på Bellingham, sammen med blant andre Real Madrid og Liverpool. Dersom det stemmer vil man risikere at prisen på den unge midtbanespilleren øker ytterligere.

Tidligere i dag har det kommet rapporter fra Tyskland om at 19-åringen sin beslutning om hvor fremtiden skal ligge vil komme i nær fremtid. 

I en artikkel i The Times nylig skrev journalist Paul Joyce at Liverpool vil gå all-in for å sikre seg den engelske landslagsspilleren. Joyce melder også at Bellingham nylig har gitt uttrykk for at han ønsker en overgang til Liverpool. Spørsmålet er selvsagt om man har midlene som skal til på Anfield.