The Times:Jude Bellingham ivrer for en overgang til Liverpool, og FSG vil bla opp!

Jude Bellingham er Liverpools fremste transfermål, og nå kommer det lovende signaler fra velinformert journalist.

I sin artikkel etter Jürgen Klopps pressekonferanse i ettermiddag skriver Paul Joyce i The Times at Fenway Sports Group akter å støtte Jürgen Klopp med betydelige summer som Liverpool-manageren kan bruke på transfermarkedet i sommer.

Borussia Dortmunds midtbanespiller Jude Bellingham er som kjent Klopps fremste transfermål, og Joyce skriver at Bellingham selv ivrer for en overgang til Anfield-klubben.

Opplysningene om at klubbens eiere vil støtte manageren på transfermarkedet er i tråd med hva David Lynch skriver i sin faste spalte for Liverpool.no i dag. 

«Det er i det minste lovende å høre kilder nær klubben hinte om at det dyreste transfervinduet i Fenway Sports Group-æraen står for døren. Likevel, selv om det er viktig å bruke store penger etter år med nøysomhet, er det også avgjørende at de røde bruker pengene lurt», skriver Lynch i spalten.

Ga uttrykk for ønsket før helgen

I en artikkel i The Times publisert et halvt døgn tidligere skriver Joyce at Klopp må håpe at Bellinghams ankomst vil løse alle hans problemer, og Times-journalisten slår fast at Liverpool vil gå all-in for å sikre seg den engelske landslagsspilleren.

Joyce melder i denne artikkelen at Bellingham før helgen ga uttrykk for at han ønsker en overgang til Liverpool, og dette gjentok han altså i forbindelse med sin artikkel fra ettermiddagens pressekonferanse.

Tidligere i kveld skrev John Percy i Telegraph at Liverpool legger ballen død med Wolves og Matheus Nunes, for å gå videre etter andre og dyrere transfermål når midtbanen skal styrkes.