Telegraph:Liverpool er i ferd med å droppe Nunes til fordel for andre transfermål

Matheus Nunes har lenge vært et av navnene Jürgen Klopp har på blokka til sommeren, men nå virker det som Liverpools interesse er i ferd med å kjølne.

Både Pep Guardiola og Jürgen Klopp har vært av beundrerne av Wolverhamptons midtbanestjerne Matheus Nunes.

Midlands-klubben betalte Sporting Lisboa 44 millioner pund for Nunes i fjor, men portugiseren venter fortsatt på sitt store gjennombrudd i Premier League. 

John Percy i Telegraph skriver nå at det er kommet indikasjoner på at Liverpool vurderer andre og dyrere transfermål når de røde skal styrke midtbanen i sommer.

En av grunnene til dette var at Wolves fikk fjernet en klausul i Nunes sin kontrakt, som Liverpool kunne ha utnyttet, da oransjetrøyene fullførte Nunes sin overgang fra Sporting. Percy forstår det nå slik at Merseyside-klubben er klare til å legge ballen død med Wolves og Nunes, og gå videre etter andre transfermål.

Bellingham, Mount og Caicedo gir mer valuta for pengene

Wolves forventes å kreve godt over 50 millioner pund for den portugisiske landslagsspilleren, og da blir den totale kostanden for overgangen for høy for Liverpool.

Anfield-klubben er fortsatt interesserte i England-stjernene Jude Bellingham og Mason Mount, samt Brightons Moises Caicedo, og kan velge å bruke pengene som var øremerket et kjøp av Nunes i jakten på disse spillerne isteden.

Percy skriver at det finnes andre klubber som viser interesse for Nunes, mens Wolves håper at 24-åringen skal begynne å levere den type spill som fikk Guardiola og Klopp til å beskrive ham som en av de beste unge spillerne i verden.