Thiago er tilbake i full trening

Det lysner stadig på skadefronten.

To måneder etter at vi sist så ham i aksjon på AXA Training Centre er Thiago Alcantara nå tilbake i full trening sammen med lagkameratene. Det bekreftet Jürgen Klopp på mandagens pressekonferanse før møtet med Chelsea. 

Dessverre kommer tirsdagens oppgjør på Stamford Bridge litt for tidlig for spanjolen, som kanskje heller må sikte seg inn på å bli klar mot serielederne Arsenal på søndag. 

Luis Diaz har på sin side nå lagt bak seg en uke der han er med på deler av lagtreningene, og han tar stadig skritt mot et comeback. Men sannsynligvis får vi ikke se colombianeren i en kamptropp før mot Leeds om to uker. 

– Diaz er ikke klar til denne kampen. Han trenger tid. Det så veldig bra ut i Dubai før han ble skadet igjen, så vi må være tålmodige. Jeg vet ikke om Arsenal-kampen er helt utenkelig, men det er usannsynlig, sa Klopp. 

Han la til at han ikke foreløpig har fått beskjed om at det har oppstått flere skader etter lørdagens kamp, men at han ikke helt vet hvem som vil være tilgjengelig. Naby Keita og Stefan Bajcetic er fremdeles ute med skade.