Bekreftet:Rodgers ferdig i Leicester

Leicester City bekrefter på sine offisielle nettsider at tidligere Liverpool-manager Brendan Rodgers er ferdig som manager i klubben, etter fire år i jobben.

Brendan Rodgers forlater Leicester som en av de mest suksessfulle managerne i klubbens historie, etter å ha styrt blåtrøyene til klubbens første FA-cuptriumf i 2021. De blå vant Community Shield samme år, og Rodgers ledet også Leicester til to av klubbens tre høyeste Premier League-plasseringer med påfølgende deltakelse i Europa, inkludert klubbens første semifinale i europacupene i 2022.

Assistentmanager Chris Davies og førstelagstrener Glen Driscoll forlater også klubben. 

Førstelagstrenerne Adam Sadler og Mike Stowell tar foreløpig over ansvaret for førstelaget.

– Prestasjonene til laget under Brendans ledelse taler for seg selv. Vi har opplevd noen av våre fineste øyeblikk under hans ledelse, og vil for alltid være takknemlige overfor ham og hans stab, kommenterer Leicester-formann Aiyawatt Srivaddhanaprabha til Leicesters offisielle nettsider.

Rodgers sin siste kamp som Leicester-manager ble dermed 2-1-tapet for Roy Hodgsons Crystal Palace lørdag. The Foxes ligger for øyeblikket nest sist i Premier League, med kun Southampton bak seg på tabellen.