– Vi må vinne nesten alle kampene

Jürgen Klopp vet ikke om topp fire er oppnåelig.

Kampen om topp fire ser ut til å bli vanskeligere og vanskeligere, og spesielt etter at både Newcastle og Manchester United vant sine kamper onsdag kveld. Allerede før de kampene ble spilt var Jürgen Klopp usikker på om topp fire er oppnåelig. 

– Jeg vet ikke om det er mulig. Vi må vinne nesten alle kampene, og de andre lagene må gi fra seg mye poeng. Det er ikke i våre hender, så jeg vet ikke hva mer jeg kan si, sa Klopp etter kampen mot Chelsea. 

Han sier spillerne burde kunne bli motivert uansett hvilken plass de er på tabellen. 

– Hvis det ikke er fjerdeplass, så er det femte, eller sjette, og så videre. Vi er her for å vinne fotballkamper, og for øyeblikket vet jeg ikke en gang hvor vi er på tabellen. Åttende, syvende, niende? Jeg vet ikke, og det er ikke interessant, sa Klopp.

Nå kommer Arsenal

Den første av de ti kampene som gjenstår er mot Arsenal på Anfield på søndag. 

– Hvis vi er vanskelige å slå mot Arsenal har vi muligheten til å vinne. Hvis ikke vil de bare kjøre over oss.

– De er i kjempeform, spiller super fotball og er veldig bra å se på. Men det er på Anfield, og på hjemmebane er vi bedre enn borte. Derfor ser jeg frem til kampen, sa Klopp. 

Han så tegn til bedring mot Chelsea selv om det bare ble en noe heldig poengdeling. 

– Jeg så et steg fremover, og det var det jeg ville ha, sa han.