– Vi tar poenget og ser fremover

Jordan Henderson konstaterte at det var to lag blottet for selvtillit som møttes på Stamford Bridge.

Mens Liverpool spilte en svak og målløs kamp i London gjorde Brighton og Aston Villa jobben på bortebane. Brighton slo Bournemouth 2-0 på sydkysten, mens Villa vant 2-1 i Leicester. Dermed ligger Liverpool på åttendeplass nå tre poeng bak Brighton på sjetteplass, og Brighton har også spilt en kamp mindre enn de røde.

Aston Villa benyttet anledningen til å passere Liverpool på tabellen, og ta seg opp på sjuendeplass. De er ett poeng foran Liverpool, men har også spilt en kamp mer. Liverpool passerte på sin side Brentford på tabellen, på bedre målforskjell.

– Det ble en tøff kamp. Ingen av lagene er på sitt høyeste nivå når det gjelder selvtillit. Vi ønsket å vise en reaksjon, og vi ønsket å kjempe. Vi manglet trolig litt kvalitet. Reaksjonen var positiv. Vi manglet bare litt kvalitet på den siste tredjedelen, sa en dønn ærlig Jordan Henderson til Sky etter den målløse forestillingen i London.

– Vi ga alt. Vi tar poenget, og ser fremover, la Liverpool-kapteinen til.

TØFFE TAK: Jordan Henderson i duell med N'Golo Kante.

TØFFE TAK: Jordan Henderson i duell med N'Golo Kante.

Den fjerde målløse kampen på rad mot Chelsea

Bare for tredje gang noensinne har et oppgjør mellom to engelske toppserielag endt 0-0 fire ganger på rad. Everton v Liverpool i 1974-75 og Arsenal v QPR i 1992-1994 er de to tidligere.

– Vi holdt buret rent borte mot Chelsea, og det er aldri enkelt. Vi må ta med oss det som er positivt, og jobbe med angrepssspillet vårt, konkluderte Henderson.

– Vi har vært ujevne denne sesongen, og det har ikke hjulpet oss. Helgens resultat var ikke til hjelp. Vi må stå sammen. Det har glimtvis vært strålende denne sesongen, men det er bare ikke nok. Energien har liksom ikke vært der hele sesongen, og det er mange ulike grunner til det. Men vi skal kjempe helt til siste slutt, forsikret kapteinen.