Spillerbørs og folkebørsEtter en fotballkamp full av feil og svake prestasjoner er det bare én Liverpool-spiller som kan gå med hevet hode

Chelsea og Liverpool leverte en svak fotballkamp på Stamford Bridge, og det var heller ikke mange enkeltmannsprestasjoner som varmet.

Med knappen under kan du nå velge om du vil se Liverpool.nos spillerbørs før du gir din egen vurdering. 

Alisson Becker7

Bokser unna det tidlige frisparket til Reece James. Gjør en enorm redning fra Havertz på kloss hold etter elleve minutter. Er nær ved å rote det til etter 34 minutter, da han blir for sen til å klarere, men slipper med skrekken. Redder først Havertz sitt annullerte mål.

Joe Gomez4

Holder litt lenge på ballen, og blir dermed litt for sen i avleveringene noen ganger. Mangler rytme, og sliter med å finne medspillere. Prøver å være med fremover når anledningen byr seg. Har et meget godt skuddforsøk på overtid i første omgang, som Kepa må gi hjørnespark på.

Ibrahima Konaté4

Redder på strek etter fem minutter. Er på etterskudd når Havertz får avslutte fra kloss hold tidlig i kampen. Fikk seg en smell av Kante etter 33 minutter, og haltet en stund. Er god til å være på riktig sted til riktig tid, for å stoppe Chelseas angrep, og får et bein eller et hode på ballen. Blir lurt av Joao Felix i andre omgang, men blir reddet av stoppermakker Matip.

Joël Matip4

Reddende engel på Chelseas farlige kontring helt i starten av kampen. Når mye med de lange beina sine, men pasningsvalgene er ikke alltid 100%. Fikk gult kort tidlig i annen omgang, etter å ha vært for sent inn i Joao Felix. Midtstopperen slet litt med å få tak på portugiseren. Redder stoppermakker Konate når Joao Felix danser seg frem etter 65 minutter.

Kostas Tsimikas3

Lager et tidlig frispark i duell med Kante, og følger opp med en horribel feilpasning som skaper en farlig Chelsea-kontring. Marerittstart på kampen for grekeren, der han ga bort tre farlige overganger. Også dårlig adresse på innlegget når han får en god innleggsmulighet etter ti minutter. Slår en helt forferdelig corner, rett i blokka, like før pause. På etterskudd på Chelseas annullerte mål. Fikk gult kort da han stoppet en overgang med ulovlige midler.

Fabinho4

Viktig blokkering av et Joao Felix-skudd etter et drøyt kvarter. Har et skuddforsøk som blir blokkert på overtid i første omgang. Lar Chelsea-spillerne vite at han er der i duellene. Får en kjempesjanse like etterpå, men skuddet blir headet unna av Fofana. Får gult kort for å ha løpt inn i Felix i andre omgang.

Jordan Henderson4

Slår en farlig tversoverpasning etter et kvarter, men blir heldigvis ikke straffet for det. Får en mulighet til å avslutte fra langt hold når Kepa er på bærtur etter 18 minutter, men tar ikke vare på den. Klarer ikke å prege kampen slik en Liverpool-kaptein skal.

Curtis Jones3

Det blir litt småpent, uten så mye sluttprodukt fra scouseren. God til å slippe ballen til sine medspillere til riktig tid, men blir litt for veik og litt for treg, og dette var ingen god søknad om å få starte neste kamp. Får et gult kort for å klage på dommer Taylor.

Diogo Jota3

Kommer ofte dypt og henter ball. Sterk med ballen i beina, og sterk i kroppen. Er nær ved å drible seg gjennom etter en drøy halvtime. Velger å drible når han burde ha skutt på overtid i første omgang. Klarer ikke å komme til sjanser etter pause. Virker å være milevis fra formen, og blir mer og mer frustrert utover i kampen. Egentlig litt rart at Klopp valgte å la ham spille kampen ut.

Darwin Nunez5

Det store kontringspunktet, og den farligste i angrepsrekka med sin hurtighet, men nærteknikken kan han med fordel jobbe litt mer med. Forsøkte seg fra langt hold helt på tampen av første omgang, men fikk ikke særlig kraft bak kula. Har et skudd rett på Kepa etter en times spill.

Roberto Firmino3

Brasilianeren har ikke funnet tilbake til sitt gamle jeg etter skaden, og manglet litt tempomessig. Forsøker seg på et langskudd midtveis i første omgang, men det går rett i en Chelsea-kropp. I denne kampen virket han litt ferdig på dette nivået.

Andy Robertson

Inn for Tsimikas etter 65 minutter.

Mohamed Salah

Inn for Firmino etter 65 minutter. Skaffer Liverpool et hjørnespark fire minutter senere.

Cody Gakpo

Inn for Nunez etter 79 minutter.

James Milner

Inn for Jones etter 79 minutter.

Jürgen Klopp3

Gjorde hele seks endringer på laget. Den ene tvunget frem ved Virgil van Dijks sykdom, men benkingen av Salah og Gakpo vakte oppsikt. Spillerne tyskeren satte inn, Matip, Firmino, Jones, Tsimikas og Gomez virket rustne, og slet med å komme inn i kampen. Tok et naturlig grep, da han tok ut det som hadde vært lagets to svakeste spillere etter 65 minutter. Ta Nunez av banen isteden for Jota synes vi var et merkelig trekk av tyskeren.