Antyder at agenthonorar var en av årsakene til at Bellingham ble droppet

Totalpakka var noe Liverpool ikke ville være med på.

Per nå virker Brightons VM-vinner Alexis Mac Allister å være førstevalget på Liverpools innkjøpsliste, men for ei stund sida så det ut til å være Borussia Dortmunds Jude Bellingham. 

Argumentet, som Jürgen Klopp med flere skal ha innfunnet seg med, var at 19-åringen ville ta en såpass stor del av overgangsbudsjettet, samtidig som stallen har behov på flere områder.

Totalpakke som ble for vill

I sin spalte for CaughtOffside, går den tyske journalisten Christian Falk nærmere inn på hvorfor en eventuell overgang ikke kunne materialisere seg.

«Jeg hørte faren krav var det avgjørende punktet. Selvfølgelig, totalpakka betydde noe. Om vi snakker kun lønn og overgangssum, en Liverpool-overgang kan ha vært mulig», skriver Falk.

«Men, en lønn på €20m (£17,3) pluss en overgangssum, som Dortmund hadde satt til €150m (£130m), pluss tilleggsklausuler og så litt penger på sida til Bellingham og agenten ville bli umulig for Liverpool. Jeg hørte de sa det var galskap og de gjør ikke slike gale ting.»

Dette er Schmadtkes beste signeringer i karrieren

Dette er Schmadtkes beste signeringer i karrieren

På tyskerens liste finner vi ikke de største stjernene, men heller flere smarte kjøp.

Innsikt 10.mai 21:34
Lanserer fire navn på Jörg Schmadtkes liste

BILD:Lanserer fire navn på Jörg Schmadtkes liste

Liverpools «midlertidige» sportsdirektør er forventet på Merseyside i løpet av helgen.

Mark og Jobe Bellingham, Judes far og bror, er for tiden i Dortmund. I går fikk de oppleve et nervepirrende drama som svingte i flere akter, før Borussia Dortmund tapte ligagullet i sesongens siste minutter.

Det forventes nå som Bundesliga er ferdigspilt at engelskmannen vil fullføre en overgang til Real Madrid.

På den annen side, Carlos Mac Allister, far til Alexis, ryktes til Liverpool neste uke.