BILD:Lanserer fire navn på Jörg Schmadtkes liste

Liverpools «midlertidige» sportsdirektør er forventet på Merseyside i løpet av helgen.

Det aller meste tyder på at Alexis Mac Allister blir Liverpools første kjøp denne sommeren, men de røde er også på jakt etter flere spillere. Og da spesielt i tyske Bundesliga.

Ifølge Liverpool Echo er Jörg Schmadtke ventet på Merseyside i slutten av denne uken for å fullføre sin kortvarige kontrakt med Liverpool. Sportsdirektøren er en god venn av Jürgen Klopp, og har de siste årene vært en sentral skikkelse i klubber som Hannover, Köln og Wolfsburg.

Nå tyder mye på at han tar turen til England, og etter ryktene skal han være interessert i å få med seg flere spillere fra Tysklands øverste divisjon.

BILD skriver, gjengitt av Liverpool Echo, at det skal gjelde Bayerns Ryan Gravenberch, Mönchengladbachs Florian Neuhaus, RB Leipzigs Josko Gvardiol og Eintracht Frankfurts Daichi Kamada.

PÅ VEI: Jörg Schmadtke skal til Liverpool for å signere sin kortvarige kontrakten i løpet av helgen.

PÅ VEI: Jörg Schmadtke skal til Liverpool for å signere sin kortvarige kontrakten i løpet av helgen.

Ryan Gravenberch & Florian Neuhaus

Tidligere i vår har Liverpool.no skrevet flere artikler om Ryan Gravenberchs situasjon i Bayern. Den unge midtbanespilleren ønsker mer spilletid, og de røde skal være interessert, men den tyske storklubben skal ikke være spesielt villig til å gå slipp på ham.

Ifølge BILDs kilder er 21-åringen er spiller Schmadtke liker veldig godt, og ønsker å få til Anfield i sommer. Ifølge Sky Sports har også klubben tatt kontakt.

«Sky Sports rapporterte at LFC-personell har møtt både spillerens agent og far, som ser ut til å ville veilede sønnen videre i karrieren», skriver Liverpool Echo.

Florian Neuhaus er en spiller de røde har vært linket til ved flere anledninger. Mönchengladbach-spillerens kontrakt med klubben utløper i 2024, noe som tyder på at 26-åringen kan bli en billigere spiller å få tak i.

«BILD hevder at Mönchengladbach skal være villig til å høre på bud fra 10-15 milloner pund», skriver Echo.

BENKSLITER: Ryan Gravenberch har spilt 389 Bundesliga-minutter i Bayern-drakten denne sesongen.

BENKSLITER: Ryan Gravenberch har spilt 389 Bundesliga-minutter i Bayern-drakten denne sesongen.

Josko Gvardiol & Daichi Kamada

RB Leipzigs svært talentfulle midtstopper er ønsket av de aller fleste storklubbene rundt om i Europa. Liverpool skal være en av dem.

21-åringen har imponert i Tyskland gjennom hele sesongen, og kronet de gode prestasjonene med et godt VM. En potensiell overgang vil være av den dyre sorten, med en kontrakt til 2027 og en ryktet utkjøpsklausul på 90 millioner pund.

Kroaten skal ha vært en stor Liverpool-supporter i oppveksten, og i et intervju fra i fjor sa 21-åringen dette da han ble spurt om drømmedestinasjonen.

«Det vil definitivt være Liverpool. Jeg har sett mye kamper med min far i barndommen og vi fulgte dem tett i flere sesonger. Det er en klubb som fremdeles er i hjertet mitt», sa kroaten.

Den siste på Schmadtkes ryktede liste er kanskje den mest ukjente for mange. Japanske Daichi Kamada har imponert for Eintracht Frankfurt denne sesongen, og er på en utgående kontrakt.

Han skal visstnok også ønske seg en overgang til England og Premier League. Benfica og AC Milan skal også være interesserte i den offensive midtbanespilleren.

– Ingen har imponert meg mer enn Fabio, fordi gutten kom hit med store drømmer og forventinger

– Ingen har imponert meg mer enn Fabio, fordi gutten kom hit med store drømmer og forventinger

Jürgen Klopp lar seg beundre av Fabio Carvalho, men det er godt mulig 20-åringen forsvinner i sommer.

Klopp tror ikke at det å gå glipp av Champions League vil påvirke overgangsplanene

Klopp tror ikke at det å gå glipp av Champions League vil påvirke overgangsplanene

Tyskeren stresser ikke med å få de nye spillerne inn.