Klopp tror ikke at det å gå glipp av Champions League vil påvirke overgangsplanene

Tyskeren stresser ikke med å få de nye spillerne inn.

– Jeg tror ikke det men vi vil se, svarte Jürgen Klopp på fredagens pressekonferanse.

55-åringen ble spurt om det å stå utenfor Champions League neste sesong vil hindre Liverpool fra å gjøre unna sin sommerhandling tidlig, noe han tydelig foretrekker.

– Det er åpenbart mulig. Det er alltid mulig at ting ikke går som raskt som du ønsker.

TO AV MULIGHETENE: Mason Mount (Chelsea) og Alexis Mac Allister (Brighton) er blant midtbanenavnene Liverpool har undersøkt.

TO AV MULIGHETENE: Mason Mount (Chelsea) og Alexis Mac Allister (Brighton) er blant midtbanenavnene Liverpool har undersøkt.

– Ikke bare er det mulig, det er trolig sannsynlig fordi desto bedre spillere du ønsker desto mindre lyst har den andre klubben til å la han gå. Det er akkurat det vi må forberede for men vi er forberedt.

Godt med tid til å handle på

Fra før av er det kjent at Liverpool vil reise på treningsleir til Tyskland i juli. Samtidig gjør EM-kvalifiseringskampene i juni at det ikke blir noen lang ferie. Klopp lar seg ikke stresse.

– Det er et langt vindu og det er en lang preseason og en lang pause mellom. Så vi har tid.

Mount skal foretrekke Manchester foran Liverpool

Mount skal foretrekke Manchester foran Liverpool

Slik skal Liverpool finansiere sommerrengjøringen uten Champions League-pengene

Troverdig journalist:Slik skal Liverpool finansiere sommerrengjøringen uten Champions League-pengene

Det ventes at Klopp kommer til å forsterke laget med flere spillere etter en skuffende sesong. Selv uten Champions League-penger skal det være snakk om nok midler.

– Om vi kan få de nye spillerne inn i morgen eller om seks eller syv uker er ikke en gamechanger for meg, for å være ærlig.

Sist sommer var Darwin Nunez, Fabio Carvalho og Calvin Ramsay klare til vinduet åpnet, men slik behøver det ikke bli i år.

– I en ideell verden har de alle signert i morgen og jeg kan fortelle dem når de må være her, vi kan begynne å gi dem planer for sommerferien og de tinga der. Men det vil ikke skje på den måten, helt greit.

Overgangsvinduet åpner onsdag 14. juni.