– Ingen har imponert meg mer enn Fabio, fordi gutten kom hit med store drømmer og forventinger

Jürgen Klopp lar seg beundre av Fabio Carvalho, men det er godt mulig 20-åringen forsvinner i sommer.

– Det er en mulighet at kanskje Fabio vil gå på lån, eller noe. Vi vil se på det. Saken er at, dette var ikke Fabios beste år i hans karriere, tydelig, i en ung karriere, men det kan ha vært det aller viktigste, forteller Jürgen Klopp pressen fredag.

Liverpool ble enige med Fulham i mai 2022, og da vinduet åpnet signerte portugiseren som helstspiller ving eller offensiv midtbane.

Han scoret sitt første mål på Anfield 27. augst mot Bournemouth (9-0). Fire dager senere ble han matchvinner åtte minutter på overtid mot Newcastle.

Klopp er mektig imponert

– Ingen spiller har imponert meg mer enn Fabio. Det er sant, fordi denne veldig talentfulle gutten kom hit med store drømmen og store forventinger. Det var ok i begynnelsen, men det fungerte ikke til slutt. 

Klopp sier at han aldri har sett maken når det gjelder Carvalhos innstilling og moral, selv om spilletida har forsvunnet.

– Hans arbeidsmoral vil gi han en fantastisk karriere fordi han trente uten å få noe.

Klopp tror ikke at det å gå glipp av Champions League vil påvirke overgangsplanene

Klopp tror ikke at det å gå glipp av Champions League vil påvirke overgangsplanene

Tyskeren stresser ikke med å få de nye spillerne inn.

Carvalho skal være svært frustrert over egen situasjon

Carvalho skal være svært frustrert over egen situasjon

69 minutter på banen etter nyttår var ikke hva Fabio Carvalho så for seg da han signerte fra Fulham sist sommer.

Carvalho var involvert i 10 av de 11 første ligakampene. I 2023 har det blitt åtte Premier League-minutter, fordelt på to kamper.

– Det handler om spilleren og hvordan han reagerer og hans reaksjoner på rad som aldri sett før. Ikke til å tro. Jeg er ikke sikker om han går på lån, eller hva, om vi beholder han, vi vil se.

Med andre ord er 20-åringen fort på vei ut i sommer. Spørsmålet er om vi snakker utlån eller noe permanent. Poensielt kan Liverpool gjøre god fortjeneste på den offensive unggutten.