Ba om å bli utelatt fra VM-troppen

Liverpools utlånte unggutt vil heller hjelpe klubblaget med å redde plassen.

Midtstopperen Jarell Quansah er Liverpools eneste representant i Englands tropp i årets U20-VM, som går av stabelen i Argentina. Nå viser det seg at det kunne vært to røde i troppen, men ettersom mesterskapet begynner allerede om en uke må mange av de som drar stå over sesongavslutningen i klubbfotballen. 

Det var ikke aktuelt for venstreback Luke Chambers, som har tilbrakt vårsesongen i skotske Kilmarnock og spilt seg til fast plass på laget. Goal skriver at 18-åringen selv ba om å bli utelatt fra troppen slik at han kan være med på sesongens tre siste kamper med klubblaget. 

De Zerbi forventer å miste Mac Allister

De Zerbi forventer å miste Mac Allister

Liverpool er sterkt linket til Alexis Mac Allister.

– Jeg har aldri tvilt på disse guttene

– Jeg har aldri tvilt på disse guttene

Jürgen Klopp er lettet over at Liverpool endelig har funnet formen igjen.

Chambers spilte i helgen hele kampen da Kilmarnock tok en sterk 2-0-seier over Livingston, og dermed holdt seg over streken. Men det skiller bare ett poeng ned til Ross County under streken, og tre poeng ned til Dundee United på sisteplass, når tre kamper gjenstår. 

Unggutten fra Preston har vært i Liverpool helt siden han var seks år gammel og regnes som et stort talent. Denne sesongen har han vært i en kamptropp i Premier League, i sesongåpningen mot Fulham, og han var også med i ligacupkampen mot Derby i november.

Han skrev nylig under på en langtidskontrakt og kommer nok til å bli med på sesongoppkjøringen med førstelaget før et nytt eventuelt utlån. Kilmarnock skal møte St. Johnstone til en ny skjebnekamp i den skotske toppserien kommende helg.

Klopp forklarer hvorfor han er så ekstremt begeistret for Luis Diaz

Klopp forklarer hvorfor han er så ekstremt begeistret for Luis Diaz

Luis Diaz er tilbake – og det er Jürgen Klopp overlykkelig for.

Hva har skjedd med Leicester City?

Hva har skjedd med Leicester City?

For få år siden kunne Leicester City feire ligatittelen – nå kjemper de mot nedrykk.

Innsikt 14.mai 12:00