Se bildene: Bobby er tilbake i full trening!

Herlige nyheter fra Liverpools treningsfelt onsdag ettermiddag.

Liverpool FC har lagt ut bilder fra onsdagens treningsøkt på klubbens treningsanlegg i Kirkby, og der er det en rekke bilder av at Roberto Firmino trener for fullt. Det betyr at Jürgen Klopps spådom om at brasilianeren ville være tilbake i full trening denne uken slo til, og det er gode nyheter inn mot helgen. 

Lørdag er nemlig sesongens siste hjemmekamp, og det blir brasilianerens siste mulighet til å få noen minutter foran sitt kjære publikum på Anfield før han forlater klubben i sommer. 

Første gang på over 15 år at to scousere scoret i samme kamp for Liverpool

Første gang på over 15 år at to scousere scoret i samme kamp for Liverpool

Trent Alexander-Arnold og Curtis Jones gjorde som Steven Gerrard og Robbie Fowler.

– Det var faktisk litt blandede følelser

Robbie Fowler– Det var faktisk litt blandede følelser

Robbie Fowler innrømmer at det var litt vanskelig å se rekorden forsvinne fra historiebøkene. Selv drømmer han om å bli manager igjen.

Kopite 17.mai 12:34

Vi noterer også at Alex Oxlade-Chamberlain og James Milner deltar på treningen, så kanskje kan de også få tatt farvel med Anfield før de også som ventet forlater Liverpool når kontrakten utløper i slutten av juni. Naby Keita er fremdeles ikke tilbake, så det begynner å se mer og mer ut som han har spilt sin siste kamp for de røde. 

Heller ikke Darwin Nunez er å se på dagens treningsbilder. Uruguayaneren stod over mandagens kamp mot Leicester på grunn av en smell i storetåen og må nå også regnes som tvilsom mot Aston Villa. Resten av spillerne ser ut til å være på plass og klare til dyst. 

Se bilder fra treningen øverst i saken.