«Brighton vil ikke stå i veien for Mac Allister»

Argentineren ser ut til å nærme seg Anfield, men ingenting er bestemt riktig enda.

I løpet av de siste par ukene har mye tydet på at Brightons midtbanesjef Alexis Mac Allister vil bli Jürgen Klopp og Liverpools første signering denne sommeren.

Argentineren skal være veldig interessert i å flytte på seg i de kommende ukene, og de røde virker å ville få på plass overgangen før andre klubber viser sin interesse for 24-åringen.

Tidligere denne uken ble det rapportert om at Manchester City kan være en potensiell rival i kampen om Mac Allister, men ifølge Ben Jacobs er det fremdeles Liverpool som er i ledelsen for å få tak i argentinerens underskrift.

«Status per nå er at Liverpool har en god fremgang i prosessen på spillerens side og klubben har stor tro på at overgangen vil gå i orden», skriver CBS-journalisten i Caught Offside tirsdag kveld.

Det er også mye rykter angående en kompleks klausul i Mac Allisters kontrakt, uten at det har dukket opp spesielt mye informasjon om hva dette skulle gjelde.

Manchester City skal ha kastet seg inn i kampen om Mac Allister

Manchester City skal ha kastet seg inn i kampen om Mac Allister

Lørdag kveld ble det rapportert om at avtalen om en overgang var nær. Nå meldes det om interesse fra de store rivalene.

«Veldig nærme enighet om de personlige betingelsene»

Romano: «Veldig nærme enighet om de personlige betingelsene»

Liverpool ser ut til å ville gjøre Alexis Mac Allister til sommerens første signering.

«Klausulen legger til rette for en overgang til Liverpool, men den innebærer også at Brighton vil føle at et potensielt salg vil skje på deres premisser», skriver Jacobs videre.

Sørkystklubben er kjent for å la spillerne sine gå om den rette tilbudet dukker opp. En overgang for argentineren til Anfield vil nok være bra for både spillerens ambisjoner, og klubbens økonomiske krav.

Caught Offside-journalisten skriver at midtbanespillerens pris lå på rundt 40 millioner pund da den daværende Chelsea-sjefen Graham Potter ønsket hans signatur i høst. Like etter VM ble prisen oppjustert til rundt 80 millioner pund ifølge flere kilder. Nå skal prisen ha stabilisert seg på rundt 60.

POKAL: Mac Allisters virkerlige gjennombrudd kom i VM 2022. Da vant argentineren det aller helligste i fotballverdenen.

POKAL: Mac Allisters virkerlige gjennombrudd kom i VM 2022. Da vant argentineren det aller helligste i fotballverdenen.

«Brighton vil ikke stå i veien for Mac Allister, men de vil også forsikre seg om at det blir en god handel for klubben, slik de alltid gjør». 

I opptakten til Brightons møtet med Manchester City i Premier League fikk De Zerbi spørsmål om Alexis Mac Allister og Moises Caicedo. Italieneren hintet til at duoen kan forlate Amex Stadium i løpet av kort tid.

De har en mulighet til å bytte klubber fordi de fortjener å spille på et annet nivå. Jeg vet ikke hva Tony Bloom (eier) kan bestemme, men vi kan tilby europeisk fotball, for vi er også på et høyere nivå nå. Det er en mulighet vi ikke har tilbudt dem tidligere, sa Brighton-sjefen.

Smilene satt løst på treningsfeltet da Nunez var tilbake i trening

Se bildene fra tirsdagens øktSmilene satt løst på treningsfeltet da Nunez var tilbake i trening

Forberedelsene til sesongavslutningen neste helg er i gang.

Lanserer fem spillere som kan bli solgt i sommer

Troverdig Liverpool-journalist:Lanserer fem spillere som kan bli solgt i sommer

I tillegg til spillerne som frigis, skal flere andre spillere være aktuelle for salg.