Troverdig Liverpool-journalist:Lanserer fem spillere som kan bli solgt i sommer

I tillegg til spillerne som frigis, skal flere andre spillere være aktuelle for salg.

Dersom Jorg Schmadtke blir Liverpools nye sportsdirektør fra sommeren av, kommer han til å ha sin fulle hyre med å fullføre avtaler i sommer. 

Neil Jones i Goal, som vanligvis har gode kilder når det kommer til Liverpool, lanserer fem spillere som kan forsvinne i sommer. Noen av navnene vil nok komme som en overraskelse på flere. 

Matip og Tsimikas kan være tilgjengelige

I flere sommere har det vært ventet at Nathaniel Phillips kommer til å forlate Liverpool for å få spilletid i en annen klubb, men overgangen har aldri materialisert seg. Denne sommeren skal han nok en gang være tilgjengelig for salg, ifølge Jones. 

Samtidig skrev The Athletic tirsdag at Caoimhin Kelleher skal ønske seg bort for å få mer spilletid, selv om Klopp selv har uttalt at han ønsker å beholde den irske andrekeeperen. Dette bekrefter også Jones. 

The Athletic: Leter etter en vei ut av Anfield

The Athletic: Leter etter en vei ut av Anfield

Avisen melder tirsdag morgen at Liverpools trofaste andrekeeper vil bli førstekeeper.

To mer overraskende navn Liverpool-journalisten nevner som kan forsvinne i sommer, er Joel Matip og Kostas Tsimikas. 

Matip fyller 32 år i sommer, og har måttet spille annenfiolin bak Ibrahima Konaté denne sesongen. Tysk-kameruneren har vært skadefri hele våren, men har kun fått to fulle kamper siden begynnelsen av mars. 

Kontrakten hans løper ut neste sommer, og det er ikke utenkelig at Liverpool ønsker å sikre seg mer frihet på overgangsmarkedet ved å selge forsvarsspilleren. 

TIL SALGS? Matip og Tsimikas kan sørge for overgangsmidler til Liverpool.

TIL SALGS? Matip og Tsimikas kan sørge for overgangsmidler til Liverpool.

En annen spiller Jones tror kan være tilgjengelig om det rette tilbudet kommer i sommer, er Kostas Tsimikas. 

Grekeren har i likhet med Matip måttet spille andrefiolin bak sin konkurrent om venstrebackplassen Andy Robertson. Med Joe Gomez og Calvin Ramsay i bakhånd - samt talentene Luke Chambers og Conor Bradley, kan Liverpool anse et salg som nødvendig for å styrke andre posisjoner. 

Tsimikas ble sett i tårer etter avskjedsseansen på Anfield lørdag kveld, uten at det behøver å bety at han er på vei ut fra klubben. 

Fabio Carvalho kan også være en spiller som kan bli solgt, etter at 2002-modellen har fått lite spilletid siden overgangen fra Fulham i sommer. 

Manchester City skal ha kastet seg inn i kampen om Mac Allister

Manchester City skal ha kastet seg inn i kampen om Mac Allister

Lørdag kveld ble det rapportert om at avtalen om en overgang var nær. Nå meldes det om interesse fra de store rivalene.

Liverpool har bedt om en forklaring på de to omdiskuterte dommeravgjørelsene

Liverpool har bedt om en forklaring på de to omdiskuterte dommeravgjørelsene

Klubben har skrevet til PGMOL, dommernes styrende organ, for å få en forklaring på de to avgjørelsene som ledet til uavgjort mot Aston Villa.