The Athletic: Leter etter en vei ut av Anfield

Avisen melder tirsdag morgen at Liverpools trofaste andrekeeper vil bli førstekeeper.

I løpet av de siste årene har Caoimhin Kelleher utviklet seg til å bli et veldig, veldig god keeper. Iren var fundamental for Liverpool i fjorårets sesong da klubben vant ligacupfinalen mot Chelsea, men siden har vi sett lite fra 24-åringen.

Denne sesongen blir han sannsynligvis stående med bare tre kamper for førstelaget, to i ligacupen og en i FA cupen. Det er ikke nok spilletid for en ung spiller som håper å bli Irlands førstevalg på keeperplass.

I ettermælet av Liverpools 1-0 seier over Brentford ble Alisson tildelt en keepertrøye for å ha nådd 100 kamper uten baklengs for Liverpool. Han fortalte også at han håpet å nå 200-300 kamper. Da kan veien til klubbens ellever bli lang, og så god tid har ikke Kelleher, skriver The Ahtleitc.

«Ifølge kilder som har snakket med The Athletic vil Kelleher hoppe på enhver mulighet til å bli en førstekeeper», skriver avisen.

SIST GANG: Caoimhin Kelleher har ikke vært i aksjon for Liverpools førstelag siden 17. januar.

SIST GANG: Caoimhin Kelleher har ikke vært i aksjon for Liverpools førstelag siden 17. januar.

Motstridende ønsker

Det er ingen tvil om at Jürgen Klopp og Liverpool ikke vil miste sin eminente andrekeeper. De røde har vært linket til Hannover-keeper Ron-Robert Zieler tidligere i mai, men det er et par uker siden det har kommet oppdateringer rundt den tyske keeperen.

Liverpools manager sa også dette om Kelleher forut Villa-kampen på lørdag.

– Helt ærlig, jeg kan ikke se for meg at Caoimhin drar. Det må komme et ekstraordinært tilbud for at jeg skal tenke på det. Jeg har en ganske god følelse på at vi fortsette å jobbe sammen i den posisjonen, uttalte Klopp da.

En slik situasjonen har de fleste sett i både Liverpool, men også i andre klubber tidligere. Når det er sagt så forstår Liverpool at Kelleher er i en alder hvor det er naturlig å ønske mer spilletid. Det skriver The Athletic.

«Kelleher har et fantastisk forhold til Klopp, og treneraperatet har blitt svært imponert over keeperens profesjonalisme og temperament.»

Avisen lister opp Tottenham, Brentford, Aston Villa og Manchester United som klubber som sannsynligvis vil være på jakt etter en ny keeper i sommer. En låneovergang virker ikke spesielt sannsynlig for 24-åringen.

– Jeg tror det var skrevet i stjernene at han ville score det målet

Cody Gakpo:– Jeg tror det var skrevet i stjernene at han ville score det målet

Roberto Firminos dager på Anfield nærmer seg slutten, men Liverpool har allerede fått på plass hans erstatter.

Milner nærmer seg enighet med Brighton

Milner nærmer seg enighet med Brighton

James Milner til Brighton ser ut til å bli en realitet.