De utlånte: Clarkson med assist i viktig toppkamp

Slik gjorde Liverpools utlånssoldater det i helgens kamper.

Leighton Clarkson og hans Aberdeen fikk det vanskelig mot tabellnabo Hearts lørdag. Clarkson slo hjørnesparket som førte til ledermålet, men måtte sammen med laget se seg slått til slutt av Hearts.

Resultatet betyr at tredjeplassen til Aberdeen lever farlig, selv om det ser ut til at laget kommer til å klare en plass som vil gi spill i Europa Conference League neste sesong.

Det var midtbanespillerens niende målgivende for sesongen.

I samme liga spilte venstreback Luke Chambers 90 minutter da Klimarnock tapte 0-1 hjemme mot St. Johnstone. Tapet betyr at laget kun ligger ett poeng unna 11. plassen som vil gi kvalifisering om å bli i skotske Premiership, og tre poeng unna direkte nedrykk.

Luca Parry spilte hele kampen da Hibernians kvinnelag slo Partick Thistle 2-1 borte i deres siste kamp for sesongen.

Sesongen endte skuffende for Conor Bradley og hans Bolton Wanderers, som måtte se seg slått 1-0 av Barnsley i den andre playoffsemifinalen, etter å ha spilt uavgjort i den første kampen.

NEDBRUTT: Bradley og co måtte se seg slått i playoff-semifinalen.

For Sepp van den Bergs del kommer den siste serierunden i Bundesliga til å bli uhyre viktig. Hans Schalke 04 er ett poeng unna trygg grunn før den siste serierunden, hvor de møter topplaget RB Leipzig.

Schalke spilte 2-2 mot Eintracht Frankfurt i helgens serierunde, og den høyreiste nederlenderen spilte hele kampen.

Virgil van Dijk: Liverpool er attraktive - også uten Champions League

Virgil van Dijk mener Liverpool kan tiltrekke seg de beste spillerne selv om det ikke blir Champions League-fotball på Anfield til høsten.

Anderson Arroyo kom inn i andre omgang da hans Alaves slo Malaga 2-1 i helgens serierunde. Resultatet gjør at colombianerens kan klare direkte opprykk til La Liga.

Fidel O'Rourke var en del av Halifax Town-stallen som vant FA Trophy i helgen, etter å ha slått Gateshead 1-0 i finalen. O'Rourke satt på benken gjennom hele kampen.

Kilde: Liverpoolfc.com

Manchester City skal ha kastet seg inn i kampen om Mac Allister

Lørdag kveld ble det rapportert om at avtalen om en overgang var nær. Nå meldes det om interesse fra de store rivalene.

«Ajax-spilleren oppfyller mange av Liverpools kriterier»

Mason Mount og Alexis Mac Alister kan løse to av nøkkelområdene Liverpool må forsterke, og i forsvaret dukker det opp et nytt navn.