– Det Marco Silva har fått til med Fulham er utrolig

Jürgen Klopp er veldig klar over hvilken trussel Fulham er foran onsdagens kamp.

Liverpool har allerede avgitt poeng mot Fulham én gang denne sesongen, og i sesongenpremieren på Craven Cottage var det trolig hjemmelaget som hadde fortjent å ta alle tre poengene. Da endte det 2-2.

Fulham ligger på tiendeplass på tabellen. De har tapt sine to siste kamper, men det var to ettmålstap mot formlagene Aston Villa og Manchester City. Jürgen Klopp er imponert over det portugisiske Marco Silva har fått til med sin fjerde klubb i engelsk fotball, etter oppholdene i Hull, Watford og Everton tidligere.

– De har en stor sesong, og det er utrolig hvilken fotball Marco Silva har fått til der. I fjor var vi i London da han ble kåret til årets manager i Championship, og vi gratulerte hverandre. Han er en super kollega, og en skikkelig smart fyr, så det han har fått til er utrolig, sa Klopp på sin pressekonferanse.

Spiller fortsatt bra

Klopp lar seg imponere over fotballen laget spiller. Før kampen er Fulham 11 poeng bak Liverpool med like mange kamper spilt.

– Nå presterer de fortsatt bra, men resultatene har ikke gått deres vei lenger slik de gjorde tidligere. De har skader nå, men måten han setter opp laget og måten de spiller på, med spillerne de har kjøpt, er superinteressant.

– De har bygd et skikkelig, skikkelig bra lag, så vi er klar over hvor gode de er, og spesielt dersom vi lar dem være det. Vi må sørge for at de ikke kan spille på sitt beste, og det blir vår første arbeidsoppgave, sier Klopp.

I sin forrige kamp mot Manchester City stilte Fulham med følgende lag: Leno, Tete, Adarabioyo, Ream, Robinson, Reed, Palhinha, Wilson, Pereira, Reid, Carlos Vinicus.

I den kampen ble både Tim Ream og Andreas Pereira skadet, og mister resten av sesongen.

Liverpool - Fulham spilles onsdag kl. 21.00, og vises på Viaplay og V Sport PL1.

Allerede onsdag er det ny kamp – hvem bør starte?

Allerede onsdag er det ny kamp – hvem bør starte?

Liverpool tar imot Fulham på onsdag.

Velg lag 02.mai 16:21
FA åpner sak mot Klopp

FA åpner sak mot Klopp

Fotballforbundet (FA) bekrefter at det åpnes sak mot Jürgen Klopp.