Flere sure oppgulp fra Silva, som ikke har klart å legge straffeavgjørelsen på Anfield bak seg

Marco Silva viet deler av sin pressekonferanse foran Leicester-kampen til å sutre over straffesparket som Fulham fikk mot seg på Anfield.

Marco Silva har ikke klart å legge 1-0-tapet for Liverpool på Anfield bak seg, og under Fulham-managerens pressekonferanse fredag, i forkant av Fulhams kamp mot Leicester på mandag, kom det frem at straffesparket som Liverpool avgjorde kampen på fortsatt irriterer ham kraftig.

Straffesparket som Mohamed Salah satte i mål seks minutter før pause kom etter en VAR-avgjørelse som Fulham-manageren gjentok ikke skulle ha gått i Liverpools favør. 

– Liverpool fortjente ikke seieren

– Liverpool fortjente åpenbart ikke seieren. Det var en klar dommerfeil som gjorde at vi tapte kampen. Jeg gjentar at straffesparket de fikk var flaut. Det var en flau avgjørelse. Det er opp til oss å slå tilbake, og ta de tre poengene i neste kamp, sa Silva på pressekonferansen.

– Det er veldig vanskelig for oss å akseptere dette. Jeg sa etter kampen at i dagens fotball, med all teknologien man har til disposisjon, er det vanskelig å forstå og akseptere at vi taper for Liverpool på et slikt straffespark. For meg var det klart etter kampen, og da jeg situasjonen om igjen, ble det enda klarere. Det er vanskelig å forstå, men det skjedde.

– Men selvsagt, jeg har gjort feil, og dommere kan også gjøre feil. Vi må akseptere det. Men med all den støtten dommeren har, og all teknologien som skal hjelpe dommeren, er det vanskelig å forstå. Vi kan ikke kontrollere slike ting. Feilen som ble gjort er en del av kampen. Jeg kan gjøre feil, og det kan dommeren og spillerne også. Vi må håndtere det. Det har vært mange slike tøffe øyeblikk for Fulham FC denne sesongen, og vår siste kamp var et nytt eksempel på det.

Silva kommenterer straffesparket fra 9:55 til 11.40 ut i pressekonferansen, som du kan se her:

Dommer Stuart Attwell pekte på ellevemetersmerket etter at Darwin Nunez ble klønete felt av Issa Diop, og hos Viaplay var kommentatorene skjønt enige om at straffesparket var riktig og soleklart. Det er imidlertid ikke Silva og Fulham-spillerne enige i.

VAR-dommer Tony Harrington støttet Attwells avgjørelse, og straffesparket ble dermed stående.

Fulham-leiren i harnisk over straffesparket

Fulham-leiren i harnisk over straffesparket

Fulham-manager Marco Silva mener at straffesparket som Liverpool avgjorde kampen på var feil idømt.

«Mohamed Salah kunne ikke ha gjort mer for å vise at han misliker Europa League»

Dette skriver avisene:«Mohamed Salah kunne ikke ha gjort mer for å vise at han misliker Europa League»

Engelske aviser tror ikke Liverpool-spillerne har gitt opp håpet om Champions League-spill neste sesong.

Innsikt 04.mai 11:58